Moderni skandikoti

Selkeän kaunis ja moderniin skandinaaviseen tyyliin sisustettu koti sijaitsee 60-luvun loppupuolella valmistuneessa kerrostalossa. Harmonisen vaalea värimaailma terästyy mustalla. Hyvällä maulla valitut kalusteet muodostavat eheän kokonaisuuden tarkoin valittujen yksityiskohtien kera.

Valkoinen sohva erottuu hienosti vaalean beigeä seinää vasten. Susanna Venton suunnittelemassa Jalpaikka-matossa toistuvat mustat kuviot sekä musta rottinkituoli, kori ja tyynyt rytmittävät tilaa ja antavat vaalealla tilalle sopivasti jännitettä. Kehystetyt hyönteisjulisteet ovat trendikäs ja hyvännäköinen tapa tuoda huoneeseen lisäilmettä.

Suuren valkoisen ruokapöydän ympärille on koottu Eamesin tyylikääät, mustat DSR tuolit. Katriina Nuutisen Candeo kattovalaisin sopii tähän kokonaisuuteen hyvin kuten myös mustavalkoinen juliste.

 

Sohvan viereen on sijoitettu vanha kauniisti kulunut sivupöytä, jonka päälle on tehty herkkä asetelma pienistä maljakoista sekä valkokehyksisestä kuvasta.

 

Makuuhuone on seesteisen valkoinen ja modernia ilmettä pehmentävät vanha penkki, lipasto ja vuodevaatteet tyynyineen. Murrettu vaaleanharmaa seinä sopii hyvin yhteen valkoisen ja mustien yksityiskohtien kanssa.

 

Tytön huoneessa on Ritva Kronlundin 70-luvulla suunnittelema Kirsikka-tapetti, jossa on itämaisia vaikutteita. Lipasto ja korit säilövät vaatteita ja leluja. Vanhassa pienessä pöydässä on kauniit jalat. Hauska sienivalaisin sopii väreiltään huoneeseen.

 

Toiselle seinälle on kehystetty hauskasti maailmankartta pyöreisiin raameihin kun taas vastapäisellä seinällä komeilee suurempi kartta. Huoneen värimaailma on rauhallinen ja pienillä jutuilla on huoneeseen saatu mielenkiintoisia yksityiskohtia. Tekstiilit ja maalattu metallisänky noudattelevat harmaan seinän sävyjä.

 

Koti on myynnissä täällä.

Tutustu myös Asunnon osto-oppaaseen.