Moderni omakotitalo kuin sisustuslehdestä

Modernisti remontoitu omakotitalo sijaitsee Holvastin kaupunginosassa Tampereella. Valoa tulviva, tilava koti on kuin suoraan sisustuslehden sivuilta – valaistus, pintojen värit ja sisustus ovat harmoniassa keskenään. 

Keittiö ja olohuone ovat yhtä avointa tilaa, johon sisäkattoon asennetut spottivalaisimet ja lähes lattiasta kattoon yltävät ikkunat tuovat paljon valoa. Keittiön puolella laadukkaat Smegin kodinkoneet ja runsaat kaappi- ja laskutilat ovat jokaisen kotikokin unelma. Kätevä saareke toimii sekä juhlien tarjoilupöytänä että arjen aamupalapöytänä. Olohuoneen puolelta avautuu näkymä talon suojaiselle takapihalle, missä on tunnelmallinen terassi katoksineen.

Takkahuoneessa roikkuvista pallotuoleista voi ihastella sekä seinään integroitua, varaavaa kaakelitakkaa että tapetin trooppista merimaisemaa. Pehmeän pörröiset materiaalit matossa ja jakkaroissa tuovat pelkistettyyn tilaan lämpöä.


Näyttävä tapetti löytyy takkahuoneen ohella myös yhdestä talon kolmesta makuuhuoneesta, jossa rosoinen tiiliseinä toimii näyttävänä katseenvangitsijana muuten valkoisessa sisustuksessa. Makuuhuoneen yhteydessä on myös huikeasti säilytystilaa tarjoava vaatehuone, jonne saa kauniisti piiloon niin vaatteet, kengät kuin muutkin varastoimista kaipaavat tavarat.

Tarpeellista säilytystilaa löytyy myös talon suuresta kodinhoito- ja kylpyhuoneyhdistelmästä, missä on valkoisen ohella käytetty tehostevärinä rauhallista turkoosia. Sadesuihkuja ja lavuaareja on kumpiakin kaksin kappalein, mikä helpottaa suuremmankin perheen arjen askareita.

Katso pohjapiirros ja loput kuvat asunnon myynti-ilmoituksesta. Kurkkaa myös muut Tampereella myynnissä olevat omakotitalot.

Mitä mieltä sinä olet tästä valoisasta kodista? Kommentoi alle.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko yhden myynnissä olevan asunnon. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä mahdollisesti uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus
Kuvat: Oikotie.fi