Moderni lapsiperheen hirsitalo

 

Ajaton ja nykyaikainen. Pari vuotta sitten rakennettu omakotitalo Tampereen Lamminpäässä hurmaa vaalean raikkaalla ilmeellään.  

Valkoiseksi maalatut hirsiseinät, kodikas puulattia sekä suuret ikkunat tekevät tästä kodista samalla hyvin nykyaikaisen sekä kodikkaan. Valoisuutta korostetaan vaalealla sisustuksella, joka saa pientä potkua mustista yksityiskohdista. Ajaton klassinen ja moderni skandinaavinen tyyli kohtaavat saumattomasti. 

 

Keittiön musta työtaso on ohut ja näin ollen juuri sopiva antamaan kontrastia hallitsematta tilaa yleisilmettä. Vetimettömät kaapit ja yläkaapiton seinä antavat keittiölle nykyaikaisen ja kevyemmän ilmeen. Musta liesituuletin on tyylikäs valinta. 

 

Vanhempien makuuhuonetta hallitsee näyttävä tapetti. Leveät mustavalkoiset pystyraidat korostavat päätyseinän muotoa ja korottavat visuaalisesti tilaa. Tekstiilit ja pöyheä höyhenvalaisin pehmentävät vaikutelmaa yhdessä vanhan sängyn kanssa. 

 

Hurmaava vaaleanpunainen tiipii hörselöineen ja koristeellinen valaisin luovat romanttisen tunnelman lastenhuoneeseen. Muut sisustus on pidetty hillityn vaaleana, jolloin kokonaisvaikutelma pysyy raikkaana. Raidallinen divaani tasapainottaa ilmettä. 

 

Veikeä robottiaiheinen tapetti antaa ilmettä toiselle lastenhuoneelle. Sama aihe toistuu hauskasti sängyn päällä olevissa tyynyissä. Kauniin siniseksi maalattu kaappi tuo hyvin vastapainoa tapetin vihreille sävyille. Paperisesta lelupussista saa jännittävän yksityiskohdan ja sisustuselementin mustaksi maalatulla kuviolla. 

 

Työhuoneessa on levollinen värimaailma. Vanha valkoinen kaappi tuo persoonallista ilmettä modernin työpöydän ja Kartellin Louis Ghost tuolin seurana. Tummat kuviot räsymatossa antavat eloa huoneen ilmeeseen. 

 

Kodinhoitohuone on harvinaisen kaunis. Harmaa kaapisto peili- ja lasiovineen tuo klassista ja kodikasta tunnelmaa huoneeseen. Lattiassa on hyödynnetty oivallisesti erilaisia laattoja ja tumman laatoituksen keskelle on tehty mattomainen kuvio. Kodinhoitohuoneesta pääsee kätevästi suoraan ulos.