Maalaisromantiikkaa

Viehättävä maalaisromanttinen perhekoti toivottaa tervetulleeksi mutkattomalla ja rennolla tyylillään. Varmoilla valinnoilla kotiin on saatu piristäviä väripilkkuja, jotka ilahduttavat kodin arjessa.

Seinien sävy taittaa lämminsävyinen lattia väriä ja valkoiset huonekalut ja yksityiskohdat raikastavat kokonaisuutta. Ikkunoiden päällä huonetta kiertävät avohyllyt, joissa kauniit astiat saavat olla esillä. Suuri ruokapöytä on saanut käytännöllisen lasikannen.

Ruokailutilassa on paljon herkullisia yksityiskohtia, mm. eriparia olevat eriväriset tuolit. Valkoiset, ohuet verhot kuuluvat tyyliin kuten myös vanhat kaapit ja lipastot.

 

Olohuoneen seinät on tapetoitu suurikuvioisella tapetilla, mutta vaalea väri tekee lopputuloksesta hyvin elegantin ja rauhallisen. Upottavat nojatuolit ja sohva kutsuvat loikoilemaan. Kattovalaisin on trendikäs kankainen pussivalaisin, jonka näppäräsorminen sisustaja voi tehdä itsekin.

 

Lastenhuone on hurmaavan mielikuvituksellinen ja värikäs. Sininen seinäväri, pilkut katossa, puu- ja pöllöaiheiset koristeet antavat inspiraatiota leikkeihin ja satuhetkiin. Sängyt saavat olla erilaiset ja -väriset, se tuo vain persoonallisuutta huoneeseen. Vanha arkku on mainio lelulaatikko.

 

Vanhempien makuuhuoneessa yllättää kaunis punasävyinen tapetti, joka on raikas yhdessä valkoisen kanssa. Viistokatto ja moderni kattokruunu antavat loppusilauksen huoneelle.

Koti on myynnissä täällä.