Luonnon keskellä

Keskellä Nuuksion luonnonrauhaa sijaitsee valoisa perhekoti, joka on remontoitu huolella ja sisustettu ajattomasti ja varmalla maulla. 

Valkoiseksi maalatut kattoparrut rytmittävät kivasti valoisaa ja avaraa oleskelutilaa, joka yhdistää keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen. Lisa Johansson-Papen jo 1940-luvulla suunnittelemat valaisimet ovat edelleen näyttävät ja ajankohtaiset. Vaaleat pinnat, puu, messinki ja muutamat värikkäät tekstiilit kietoutuvat kauniiksi sisustukseksi.

Sisustus on pidetty selkeänä ja vähäeleisenä, jolloin vaikutelma on ilmava. Huonekalujen ja valaisimien muodot ja värit korostuvat ympäristössään.

 

Keittiössä on upeat täystammiset kaapinovet, jotka yhdessä virkistävän tapetin kanssa tekevät tästä tilasta kutsuvan ja kauniin. Rosteriset kodinkoneet ja mustat roikkuvat valaisimet ovat hyvä lisä tähän kokonaisuuteen.

 

Makuuhuoneessa huomion kiinnittää hyvännäköinen mustavalkoinen peite, punainen lepakkotuoli, Ikean suuri kattovalaisin ja suuri peikonlehti. Luonnonvaloa tulviva huone on pelkistetyn tyylikäs. Pieni työpöytä on saanut parikseen vanhan puisen työtuolin.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.