Loft-asunto vanhassa kivennäisvesitehtaassa

Helsingin Eirassa aikoinaan toimineessa vanhassa Apteekkarien kivennäisvesitehtaassa on kompakti ja uniikki loft-asunto, joka on sisustettu ennakkoluulottomasti vanhaa, retroa ja nykyaikaista designia yhdistäen.

Alakerrassa yhdistyy olohuone, ruokailutila, keittiö ja eteinen avaraksi oleskelutilaksi. Vaaleaa kotia on terästetty mustalla ja keltaiset sekä punaiset väriläiskät tuovat siihen sopivasti eloa ja energiaa. Korkeat ikkunat ja hulppea huonekorkeus tekevät kodista valoisan ja neliöitään avaramman oloisen.

 

Parven alle sijoittuvassa modernissa keittiössä on jätetty yläkaapit pois, jotta matalammassa tilassa työskentely on miellyttävämpää. Maalattu tiiliseinä sekä metallinen tumma vetolaatikoilla varustettu hylly ovat persoonallinen lisämauste sisustuksessa.

 

Makuuparvelle on saatu myös säilytystilaa ja työpiste. Eero Saarisen suunnittelema Tulppaani-tuoli on mainio pari pukkijalkaiselle pöydälle.

 

Eteisessä säilytystilaa on lattiasta kattoon, mutta kauniit ulkovaatteet ja kengät saavat olla esillä tankojen ja koukkujen avulla.

 

Koti on myynnissä täällä.

Lisää myynnissä olevia Eiran asuntoja Oikotie Asunnoissa.