Lapsiperheen valoisa designkoti

Nummelan rauhallisessa lapsiperheen idyllissä sijaitsee hulppea omakotitalo, josta ei valoa tai tilaa puutu. Yhtenäisessä oleskelutilassa voi viettää perheen laatuaikaa, mutta asunnon muista huoneista löytää helposti myös omaa rauhaa. Tämä koti on paitsi moderni ja tyylikäs, myös toiminnallisuuksiltaan hiottu vaativaan makuun sopivaksi.

 

Avara oleskelutila yhdistää olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön. Valkoiset pinnat ja isot, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tekevät tilasta erittäin valoisan. Vaikutelma korostuu entisestään korkean katon ja siihen upotettujen led-valojen ansiosta. Vaalea yleisilme mahdollistaa mainiosti tummien huonekalujen käytön – suuri tummanharmaa sohva ja ruokailutilan rouhea lankkupöytä ryhdittävät sisustusta.

 

 

Sohvanurkkaukseen lämmintä tunnelmaa luovat päätyseinän kultainen tapetti sekä katosta roikkuva Gyrofocus-takka. Näyttävä design-tapetti on tilattu Kiinasta ja sen kullanhohto pääsee oikeuksiinsa iltavalaistuksessa. Takka puolestaan on maailmalla palkintoja kerännyt muotoiluikoni, jonka tulen loimussa luonnistuu niin vaahtokarkkien paisto kuin rauhallinen soittotuokio lattiatyynyllä makoillen.

 

 

Oleskelutilan toisessa päädyssä on asunnon tyylikäs, integroiduilla kodinkoneilla varustettu Domus-avokeittiö. Kaapiston välitilasta löytyy kullansävyistä mosaiikkimaista laattaa ja työtasot ovat valkoista laminaattia. Kiiltävät pinnat heijastavat valoa ja lisäävät entisestään tilantuntua. Selkeälinjaisen ilmeen viimeistelee kattoon integroitu liesituuletin sekä tilava saareke, joka tarjoaa mukavasti työskentely- ja laskutilaa kahdessa eri tasossa.

 

 

Oleskelutilan lisäksi asunnossa on useita makuuhuoneita sekä lämmin käyttöullakko, jota voi käyttää vaikka harrastetilana, kuten kotikuntosalina tai askarteluhuoneena. Alakerran huoneista kaksi on täysin äänieristetty ja ne soveltuvat esimerkiksi työhuoneiksi. Tämän kodin tilojen käytössä on vain mielikuvitus rajana!

 

 

Alueena Nummela on lapsiperheen unelma. Läheltä löytyvät niin koulu, päiväkoti kuin hypermarketitkin. Arjen keskellä upea luonto ulkoilumaastoineen sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet kannustavat liikkumaan ja virkistäytymään.

Katso asunnon myynti-ilmoitus täältä. Tarkastele myös muita myynnissä olevia viiden huoneen omakotitaloja sekä muita asuntoja Nummelasta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko yhden myynnissä olevan asunnon. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä uusi asunto tai hanki ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus
Kuvat: Kahdeksas päivä Oy / Oikotie.fi