Lapsiperheen omakotitalo ripauksella rustiikkia 

Hyvinkään Ahdekallio piilottaa ytimeensä tunnelmallisen omakotitalon, jonka kiviseinien sisältä paljastuu rosoisia yksityiskohtia ja toinen toistaan näyttävämpiä tapetteja. Kodin persoonallinen muoto on omiaan lapsiperheelle – jokaisesta huoneesta on näköyhteys muurein suojatulle takapihalle. Oma piha on paitsi rauhallinen, myös turvallinen leikkipaikka. 

 

Ruokailuhuone on tilava ja vaalea. Isot ikkunat päästävät luonnonvalon helposti sisälle ja tarjoavat kauniit näkymät takapihalle. Ruokailutilasta pääsee kätevästi suoraan patiolle, jossa voi ruokailla kesäisin. Ruokailutilan vaaleaan yleisilmeeseen tuo ryhdikkyyttä harmaaraitainen tapetti. Vaalea väriteema jatkuu myös keittiössä, jossa on paljon säilytystilaa. Keittiöstä on käynti suoraan ruokailutilaan ja aulaan, mikä helpottaa arjen askareita.

 

 

Talon eteinen on vaikuttava sisääntuloaula näyttävän ruusukuvioisen tapettinsa ansiosta. Vaatteet ja muut tavarat saa siististi piiloon suureen kaapistoon, jonka vaaleat liukuovet raikastavat tilan ilmettä. Eteisen vierestä löytyy olohuone, joka sijaitsee talon keskeisimmällä paikalla. Olohuoneen vaalean värimaailman keskellä huomio kiinnittyy helposti mustaan takkaan, joka ei tuo vain lämpöä tilaan, vaan toimii myös koristeellisena taideteoksena.

 

 

Päämakuuhuoneen yhteydestä pääsee suureen erilliseen vaatehuoneeseen. Makuuhuoneeseen tunnelmaa luo päätyseinän kuviollinen tapetti, joka lämpimän värityksensä ansiosta sopii hyvin tammiparketin sävyyn. Yksi talon kolmesta makuuhuoneesta on kuntosalikäytössä. Kahvakuulaa heilutellessa tai kuntopyörää polkiessa voi ihailla huoneen urbaania, koko seinän peittävää mustavalkoista kaupunkikuvaa.

 

 

Talosta löytyy neljä erillistä vessaa. Päämakuuhuoneen yhteydessä sijaitseva vessa poikkeaa talon muuten vaaleasta yleisilmeestä vahvojen väriensä ansiosta. Voimakkaita värejä löytyy niin seinien laatoituksesta kuin katostakin, jossa on huomiota herättävä mosaiikkikuviointi. Toiseen persoonalliseen vessaan taas on jätetty seinien punatiilet kauniisti näkyviin. Niiden pariksi on valittu punaruskean sävyistä kaakelia, joka tuo harmoniaa tilaan.

 

 

Hyvinkää alueena sopii hyvin lapsiperheille. Ympäröivä luonto laskettelukeskuksineen ja ulkoilureitteineen tarjoaa mainioita harrastusmahdollisuuksia ympäri vuoden. Hyvinkää sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, kolmen vartin ajomatkan päässä Helsingistä.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.
Katso myös muita myynnissä olevia taloja Hyvinkäällä Oikotien kohdehaussa.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko yhden myynnissä olevan asunnon. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä uusi asunto tai hanki ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus
Kuva: Roof Group