Laatua ja tyyliä neljän tason kivitalossa

Vuonna 2007 Tampereen Messukylään rakennettu kivitalo tarjoaa puitteet laadukkaaseen asumiseen. Ajattoman tyylikkäästi sisustettu koti luottaa valkoiseen ja harmaaseen, joita on terästetty paikoittain mustalla korostevärillä.

Oleskelutilan kaunis kivilattia heijastaa suurista ikkunoista tulevaa valoa. Se on pintana mielenkiintoinen ja elää kauniisti vuorokauden ajan ja valon mukaan. Valkoinen sohvakalusto ja mustat pöydät yhdessä pehmeän maton kanssa muodostavat viihtyisän ja tyylikkään kokonaisuuden.

Mies van der Rohen suunnittelema Barcelona-tuoli ja rahi ovat klassikoita kuten myös Tolomeon lattiavalaisin. Lehmäntalja on hyvä valinta näiden seuraksi.

 

Tumma matto rajaa tehokkaasti valkoiset huonekalut omaksi ryhmäksi ruokailutilassa. Kookkaan valkoisen pöydän äärelle mahtuu suurempikin seurue yhtä aikaa. Eamesin suunnittelmat valkoiset DSR-tuolit ovat ajattoman kauniit.

 

Valkoinen moderni keittiö saa lämpöä kookkaan saarekkeen puisesta työtasosta ja päätylevystä. Baarijakkarat jatkavat puunsävyjen linjalla. Keittiöstä on ovi suoraan terassille, jossa voi kesäisin nauttia vaikkapa pitkän aamiaisen.

 

Yläkerran makuuhuoneessa on lämminsävyinen parkettilattia, jonka kanssa toimii hyvin tumma sänky kauniine tekstiileineen. Pukeutumispöydän parina ovat Kartellin Loius Ghost -tuoli ja Bourgie-valaisin.

Tumma tehosteseinä luo syvyyttä huoneeseen.

 

Alakerran työhuoneessa on rauhallinen tunnelma. Inspiraatiota etsiessä voi levähtää hetkeksi divaanille.

 

Saunaosasto on selkeä ja valoisa. Kaunis kattolaudoitus jatkuu saumattomasti saunasta pesutilan puolelle lasi-ikkunan ja oven avulla. Puinen penkki täydentää tyylikkään tilan ilmettä.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.

Teksti: toimitus
Kuvat: Oikotie.fi