Kutsuva koti keskustan kupeessa

Vanhassa puutalossa lähellä Turun keskustaa ja jokirantaa sijaitsee seesteisen tunnelmallinen koti. Ajaton sisustus vanhoine huonekaluineen ja rauhoittava värimaailma luovat puitteet viehättävälle asunnolle.

Tummanruskeaksi petsattu lautalattia on saanut patinoitua vuosien myötä ja sen vastapainona ovat valkoinen katto, listat ja kaunis kaakeliuuni. Seinien murrettu sävy, sohvat ja matto tuovat pehmeyttä tilaan. Sohvapöytänä toimii vanha ja elämää vuosien varrella nähnyt puuarkku. Pelkistetty kirjahylly ja Louis Poulsenin PH5 klassikkovalaisin antavat ripauksen modernia ilmettä rauhalliseen ja kutsuvaan oleskelutilaan.

 

Pienet ja tärkeät yksityiskohdat toimivat kodin sisustuksen lisämausteena.

 

Valkoinen keittiö on hurmaavan ilmava ja valoisa. Fasettihiotut seinälaatat ja peilileikkaus kaappien ovissa sopivat talon luonteeseen ja jatkavat muun kodin ajatonta sisustustyyliä. Remontin yhteydessä säilytetty vanha puuhella on paitsi nostalginen niin tunnelmallinen lämmönlähde pakkaspäivinä. Puinen saareke, vanha lipasto ja itämäinen matto lisäävät huoneen kodikkuutta ja viimeistelevät tämän kodin sydämen. Vanha kirnu ja tuohinen puukori ovat kauniita yksityiskohtia.

 

Lipasto tarjoaa hyvin säilytystilaa sekä oivan laskutilan lasipurkeille, joissa voi säilyttää erilaisia ruokatarvikkeita ja herkkuja.

 

Cole & Sonin Woods-tapetti on edelleen ajankohtainen, vaikka se on suunniteltu jo vuonna 1959. Se sopii mainiosti tähän makuuhuoneeseen, joka saa lisää persoonallista ilmettä viistokatosta, tummista parruista ja vanhoista huonekaluista. Muuten vaaleasävyiseen huoneeseen saadaan lämmintä väriä puulattiasta ja huoneen väripilkkuna toimii herkän pastellisävyinen talonpoikaissohva. Modernit kattovalaisimet tuovat hauskasti kontrastia huoneeseen.

 

Sama vaalea värimaailma ja fiilis jatkuu myös yläkerran toisessa makuuhuoneessa. Vaivattoman tyylikäs sisustus on syntynyt lisäämällä huoneeseen vanha hapsureunainen lattiavalaisin ja herkällä kukkakankaalla verhoiltu nojatuoli sekä kaunis antiikkinen kirjoituspöytä.

 

Lisää myynnissä olevia puutaloja Turun keskustan läheisyydessä Oikotie Asunnoissa.