Kun uusi ja vanha yhdistyvät saumattomasti

Turussa sijaitsee 1900-luvun taitteessa valmistunut puutalo. Se kätkee sisäänsä hurmaavan pienen kodin, jossa vaaleat pinnat ja moderni skandinaavinen design muodostavat kauniin kontrastin menneiden vuosien patinoimille hirsiseinille. Lopputuloksena syntyy raikas ja idyllinen koti.

 

Vanha hirsiseinä, kuultokäsitelty laudoitus, valkoiseksi maalatut portaat sekä kaiteet muodostavat rauhallisen perusvärityksen kodille.

 

Valkoinen olohuone ei jää tylsäksi sillä mielenkiintoiset yksityiskohdat luovat sopivasti jännitettä tilaan. Huonekalujen eleetön ja yksinkertainen muotokieli, tummat parrut, viistokatto ja hauskasti hukkatilaan rakennettu penkki tekevät huoneesta kiinnostavan ja viihtyisän.

 

Kevyet Hayn Hee-tuolit ovat mainio pari keittiön pöytänä komeilevalle ovelle ja BEdesignin pukkijaloille. Penkki ja Muuton tuoli ovat hyvä lisä pöydän ympärille. Lundian hylly ja modernit valaisimet ovat simppelin tyylikkäät. Musta tukiristikko hyllyssä on hauska yksityiskohta.

 

Kattoparrut antavat tunnelmallisen fiiliksen makuuhuoneeseen, jossa sängynpeite toistaa tummaa väritystä. Seuraavan päivän vaatteet voi ripustaa tyylikkääseen vaatenaulakkoon.