Kovaa ja pehmeää – kontrastien koti Vallilassa

Helsingin Vallilassa sijaitsee todellinen asuntohelmi. Modernin kerrostalon ylin kerros paljastaa valoisan kattohuoneiston, jonka neliöihin mahtuu suurikin perhe. Huoneistossa huomion vangitsevat modernien sekä karhean rustiikkisten pintamateriaalien ja huonekalujen luomat kontrastit. 

Asunnon nykyaikaisesta, täysin varustellusta keittiöstä löytyvät muun muassa induktioliesi, uuni, liesituuletin aktiivihiilisuodattimella ja astianpesukone. Ruoat ja juomat saa kylmään suurellekin illallisseurueelle kahden jää-pakastinkaapin ansiosta. Keittiöstä on suora yhteys pieneen olohuoneeseen, jossa voi rentoutua sohvilla tai katsella tv:tä.

 

Asunto on kulttuuriharrastajan paratiisi. Sirot portaat kätkevät alleen valtavan valkoisen kirjahyllyn, jonka hyllyjä on värikooditettu hauskasti kirjojen kansien mukaan. Kirjoja voi selailla olohuoneen useilla sohvilla tai makuuhuoneen muhkeassa nojatuolissa. Ja mikäli inspiraatio kirjoittaa oma romaani iskee, makuuhuoneesta löytyy pelkistetty kirjoituspöytä. Kirjoituspöydän ääressä voi myös nautiskella alhaalla avautuvan Helsingin maisemista.

 

Olohuoneessa tyylikkäät modernit huonekalut ovat sopusoinnussa klassisen ruskean nahkasohvan ja rouhean industrial-henkisen seinän kanssa. Takkahuoneessa taas itämaiset koriste-esineet erottuvat edukseen puhtaanvalkoisia seiniä vasten.

 

Kaksikerroksisen huoneiston asukkaat pääsevät nauttimaan kahdesta kylpyhuoneesta, joista toisessa on oma sauna. Saunan materiaali sopii hyvin muun asunnon rustiikkimaiseen kodikkuuteen tumman puunsa ansiosta. Alakerran kylpyhuoneessa on sympaattinen tassuamme, jossa voi pitkän päivän jälkeen rentoutua vaahtokylvyssä.

 

Vallilan Konepajan alue on todella trendikäs. Myös Keski-Pasilaan nousevan uuden kaupunkikeskuksen lukuisat palvelut hyödyttävät pian Konepajan asukkaita. Tämä kodikas huoneisto sijaitsee yllättävän modernissa kerrostalossa, jota ympäröivät hyvät liikenneyhteydet. Asunto on harvinaisuus, sillä sen asukkaat voivat ihailla urbaaneja näkymiä ranskalaisen parvekkeen lisäksi myös kattoterassilta. 

Katso asunnon myynti-ilmoitus täältä. Tarkastele myös muita myynnissä olevia kattohuoneistoasuntoja Helsingissä, ranskalaisen parvekkeen sisältäviä asuntoja Helsingistä ja asuntoja Vallilasta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko yhden myynnissä olevan asunnon. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä uusi asunto tai hanki ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus
Kuvat: Oikotie.fi / Anna Toppinen Oy LKV