Koti vehreässä jokimaisemassa

Espoon Iirislahdessa sijaitsee Gräsanojan varrella paritalo, joka on rakennettu 1980-luvun lopulla. Valoisa koti on sisustettu ajattomasti klassikoita ja uutta designia yhdistellen niin, että lopputulos on mielenkiintoinen ja kaunis.

Suurista ikkunoista sisään tulviva valo lisää huoneen avaruutta yhdessä vaaleiden sävyjen kanssa. 

Sisal-matto antaa sopivasti rouheutta ja Artekin kehystetty juliste antaa särmää tilaan yhdessä mustan astiakaapin kanssa. 

 

 

Keittiön yksi seinä on maalattu rauhallisella vaalean sinisellä sävyllä, jota vasten keittiön valkoinen kaapisto ja avohyllyt korostuvat hyvin. Iso saareke induktio- ja kaasuliedellä on kotikokin unelma. 

Myös keittiössä kannattaa panostaa yksityiskotiin kuten avohyllyllä oleviin keittokirjoihin, koriste-esineisiin sekä viherkasveihin. 

 

Keittiön päätyyn jäävään tilaan on tehty viihtyisä oleskelunurkkaus. Ben Ourain –matto sopii hyvin yhteen modernien huonekalujen ja Tom Dixonin kattovalaisimen kanssa. Kehystetyillä julisteilla saa näyttävää ja kaunista seinätaidetta kotiin. 

 

Keittiön viereen sijoittuva ruokailutila on saanut syvän ruskea seinämaalin, joka on hyvä pari mustille ruokapöydän tuoleille ja pyöreälle matolla. Saarisen suunnittelema Tulppaani-pöytä on vuodesta toiseen yhtä upea. 

 

Vanhempien makuuhuone avautuu olohuoneesta. Valokuvateos nousee hyvin esiin tummaa taustaa vasten. Sängynpäädyn voi kiinnittää seinälle, kuten myös pienet puiset laatikot, jotka toimivat yöpöytänä. Tekstiilit on valittu varmalla tyylitajulla, harmoniaa ja kontrastia sopivassa määrässä. 

 

Toisessa lastenhuoneessa on vinoruutukuvioinen tapetti, jolla saadaan eloa seiniin kuvion olematta kuitenkaan liian hallitseva. Tolomeon pöytävalaisin ja String-hyllyt kulkevan lapsen mukana taaperosta aina aikuiseksi saakka. 

 

Koti on myynnissä täällä

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.