Koti vanhassa kyläkoulussa

Evitskogin vuonna 1926 valmistunut vanha kyläkoulu on muutettu asuinkäyttöön ja sen sisältä paljastuu tunnelmallinen koti. 

Korkea huonekorkeus, suuret ikkunat ja vaaleat pinnat tuntuvat tekevän tilasta vielä neliöitäkin tilavamman. Oleskelutilaan mahtuu seurustelu- ja tv-nurkkauksen lisäksi flyygeli sekä pitkä ruokailupöytä. Hyvällä maulla valitut matot, vintage, moderni design ja antiikki muodostavat persoonallisen ja kodikkaan sisustuksen. 

Kaksi pirttipöytää yhdistämällä on saatu oikein pitkä ruokailupöytä, jonka ääreen mahtuu isompikin seurue viettämään aikaa. Hauskasti eriväriset valaisimet toimivat tehokkaasti katseenkiinnittäjänä. Hirsiseinä tulee näyttävästi esiin vaaleita pintoja vasten. 

 

Valoisassa keittiössä sulautuu erilaiset tyylit kivaksi kokonaisuudeksi. Toisella seinällä sijaitsee industrial-tyylinen rosterinen kaapisto kodinkoneineen. Vastapäiselle seinälle on sijoitettu moderni ja eleetön valkoinen kaapisto puisella tasolla. Stringin klassikkohylly toimii pienten purkkien säilyttäjänä ja silmänilona. Upeat vanhat kattovalaisimet yhdessä antiikkisen lipaston kanssa tuovat vanhan ajan tunnelmaa. Iloista ja rentoa fiilistä saadaan punaiseksi maalatulla lautalattialla ja räsymatoilla. 

Makuuhuone on rauhaisa. Taidekollaasi ja messinkiset vintage-valaisimet sängyn päätyseinällä tuovat eloa vaaleaan huoneeseen yhdessä mustavalkoisen maton kanssa. Viherkasvit on koottu Artekin pöydän päälle tuomaan kotoisuutta huoneeseen. Vanha talonpoikaistuoli on mainio yöpöytä. 

 

Halli toimii kätevästi kirjastotilana. Vastapäätä Lundian klassikkohyllyä on kauniisti sommiteltu neljä taideteosta ja niiden alta löytyy vanha koulupenkki muistona rakennuksen alkuperästä. Suuri pyöreä pallovalaisin on sekin saattanut kuulua talon alkuperäiseen kalustoon. 

 

Koti on myynnissä täällä

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.