Koti merenpoukamassa

Kaislat suhisevat Espoon Soukanrannassa ja ulappa elää vuodenaikojen rytmissä. Rannan vaalea kolmikerroksinen arvokoti kätkee niin klassisia kuin yllättäviäkin sisustusyksityiskohtia. Sopisiko tämä merellinen koti sinun perheellesi?

Tämän paritalokodin avaruus ja valoisuus ihastuttaa. Olohuoneen korkeista ikkunoista avautuu uskomaton näkymä merelle ja maisemaa voi ihailla myös asunnon omalta parvekkeelta. Kiireisen työpäivän jälkeen asukkaiden kelpaa lähteä rentouttavalle iltakävelylle rantaan suoraan omasta pihasta.

Valkoiset kaapit tekevät asunnon keittiöstä modernin ja siistin. Keittiö sopii hyvin lapsiperheelle, sillä pienet sormenjäljet eivät erotu kiiltävistä pinnoista. Vaaleat pinnat suorastaan haluaa pitää puhtaina, sillä tarkkaan valitut yksittäiset esineet erottuvat silloin edukseen. Täysvarusteltuun keittiöön on kauniisti integroitu induktioliesi, uuni, mikro ja astianpesukone. Jääkaapin ja pakastimen lisäksi keittiöstä löytyy myös trendikäs aamiaiskaappi.

Talon makuuhuoneet on sisustettu kekseliäästi ja vaaleat seinät sekä verhot toimivat erinomaisena taustana kauniille yksityiskohdille. Puiset sisustuselementit, kuten sälekaihtimet, yöpöytä ja pienet koriste-esineet lasipöydällä ovat harkittuja ja hienostuneita. Luonnolliset pintatekstuurit jatkuvat suuren makuuhuoneen abstraktissa maalauksessa.

Sama sisustusteema jatkuu talon muissa huoneissa. Eksoottiset koriste-esineet, kuten turkoosilla pöydällä lepäävä norsupatsas ja kaunis sermi korostuvat kauniisti vaaleaa taustaa vasten. Yhdessä asunnon kylpyhuoneista on upea Lähi-idän tunnelmaa henkivä peili. Huoneen kaakeliboordissa toistuu myös itämainen kuvio.

Kodin lastenhuoneesta löytyy hauskoja sisustusyksityiskohtia, kuten vanhasta uudelleenmaalatusta arkistokaapista tehty harmaa kirjahylly sekä koukkukiinnitetyt taulut. Nokkelan lampun voi kohdistaa haluamaansa kohtaan ja lisävaloa saa sängynpäätyjen huomaamattomista lukulampuista.

Talon kellarikerroksen saunaosasto herättää ihailua. Seinillä yhdistyvät suuri valkoinen kaakeli ja rustiikkinen harmaa laatta. Sadevesisuihku ja laakea lavuaari tekevät märkätiloista kylpylämäisen. Talon oma sauna kutsuu nauttimaan sähkökiukaan lämmöstä vaaleille puulauteille.

Koti Soukanrannassa tarjoaa merelliset ulkoilumahdollisuudet ja upeat luontomaisemat, mutta palvelut eivät ole silti kaukana. Vuonna 2017 valmistunut Matinkylän metroasema sijaitsee vain viitisen kilometrin päässä asunnosta, joten asukkaat voivat jättää autonsa metroaseman lähellä oleviin parkkitaloihin ja jatkaa matkaansa Länsimetrolla.

Tutustu kodin myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Espoossa myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.