Koti kuin koru

Hangon keskustasta, Itäsatamasta, löytyy upea sisustusarkkitehti Kaisa Blomstedtin suunnittelema asunto. Saneeraus on suunniteltu rakennusajankohdan mukaan 1920-luvun klassismia kunnioittaen tinkimättä kuitenkaan nykyajan kodin toiminnallisuudesta.

Lattiat ovat saaneet lämpimän murretun maalisävyn, joka toistuu myös kauniisti lattialistoissa. Kiiltävä lattiapinta lisää suurista ikkunoista tulevan luonnonvalon sisätiloissa. Moderni ruokailuryhmä ja kattovalaisin sopivat yhteen tyylikkään eleettömän keittiön kanssa.

 

Vanha takka tuo tunnelmaa keittiöön.

 

Vanhempien makuusoppi on siirretty olohuoneeseen, josta löytyy myös oivallinen säilytystila ja nostalginen kakluuniuuni. Värikkäät tekstiilit, kutsuva viininpunainen sohva, upottava matto ja kristallikruunu tuovat huoneeseen näyttävyyttä ja ylellisyyttä.

 

Moderni kattovalaisin, Eamesin tuoli ja moderni tilkkutäkki sängynpeitteenä luovat riittävän sisustuksen huoneeseen. Valkoinen ja luumu toimivat väreinä hyvin hieman murrettuja taustoja vasten.

 

Eteisen näyttävät kuvioidut sementtilaatat jatkuvat wc:n puolelle. Kylpyhuoneessa laatta vaihtuu kauniiksi hunajakennoksi. Myös kylpyhuoneen kaapistossa jatkuu sama värimaailma ja tyylikkyys kuin keittiön kaapeissa.

 

Koti on myynnissä täällä.

Lisää myynnissä olevia Hangon asuntoja Oikotie Asunnoissa.