Kolmioikkunoita ja kattokruunuja – Naantalin design-koti ihastuttaa

Naantalin keskustan tuntumassa sijaitsevan kerrostalon kutsuva julkisivu kätkee sisäänsä kaksikerroksisen aarteen, jossa pääosissa ovat hohtavat pinnat ja huipputyylikäs design. Astu sisään ja anna lattiasta kattoon remontoidun asunnon viedä jalat alta.

Alakerran eteisen pysäyttävät nykytaideteokset tekevät heti pelin selväksi: Nyt ei olla etsimässä pienintä yhteistä nimittäjää, vaan tekemässä vaikutusta. Ikkunoista tulvivassa valossa kimmeltelevät lasiportaat vangitsevat katseen. Eteisestä on suora yhteys alakerran makuuhuoneeseen, jonka pehmeät ruskean sävyt tekevät huoneesta seesteisen.

Lähes koko alakerta on yhtenäistä tilaa. Ruokailuosio, olohuone ja keittiö muodostavat saumattoman kokonaisuuden. Valoa heijastavat pinnat ja arkkitehtonisesti kiinnostavat muodot kilpailevat huomiosta. Keittiösaarekkeella on tilaa valmistaa brunssit ja illalliset tai nauttia rento arkiaamiainen.

Asunnon kylpyhuoneet henkivät ylellisyyttä. Yläkerrasta löytyvät sekä tilava sauna että täysimittainen kylpyamme. Alakerran kylpyhuoneeseen kuljetaan tilavan vaatehuoneen läpi, ja perillä odottaa italialaista lasimosaiikkia. Miltä sinusta tuntuisi ehostautua illanviettoa varten omassa vaatehuoneessa?

Täysvarusteltu keittiö antaa mahdollisuuden käyttää yläkertaa kokonaan omana asuntonaan. Olohuonetta hallitseva pirteä taulu luo lukunurkkaukseen leikkisän kontrastin, ja koko yläkertaa koristavat kolmioikkunat levittävät lukuhetkiin piristävää luonnonvaloa.

Yläaula on pyhitetty työlle. Pelkistetty työpiste sopii hyvin nykyajan tietotyöläiselle, jolle läppäri on riittävä varuste etäpäivää varten. Makuuhuoneen koristekukat hivelevät silmää.

Kivenheiton päässä Naantalin keskustasta sijaitseva asunto tarjoaa poikkeuksellista kerrostaloluksusta. Tilavaan asuntoon mahtuu iso perhe, mutta halutessaan kerrokset voi jakaa myös kahdeksi asunnoksi. Naantalin keskustan palvelut ovat vieressä, ja vanhaan kaupunkiin kävelee hetkessä. Tahtoisitko sinä muuttaa asuntoon, joka muuttaa käsityksesi kerrostaloasumisesta kertaheitolla?

Tutustu kodin myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Naantalin myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus
Kuvat: IN LKV Oy / Oikotie.fi