Klassista kauneutta

Kauniaisissa sijaitsee huvila, joka on sisustettu ajattoman tyylikkääksi. Harmoniset värisävyt yhdistettynä tumman ruskeisiin antiikkihuonekaluihin ja valkoisiin designkalusteisiin muodostavat näyttävän mutta samalla kotoisan kokonaisuuden. 

Tilavassa aulassa kaunis itämainen matto kiinnittää huomion. Moderni ja pelkistetty pyöreä peili sopii hyvin tummien kaappien kaveriksi.

 

Vaalea sohva ja nojatuolit taljoineen ja tyynyineen houkuttelevat istahtamaan alas ja seurustelemaan tai vain viihtymään takkatulen äärellä. Eamesin keinutuoli on siro ja helppo siirtää tarvittaessa toiseen paikkaan.

 

Tilavan ja valoisan olohuoneen toisessa päädyssä sijaitsee ruokailutila. Foscarinin komea Le Soleil kattovalaisin on hyvä pari antiikkiselle ruokailuryhmälle.

 

Keittiön lattia on helppohoitoista laattaa ja takaseinän vaalea tapetti tuo tilaan ripauksen ylellisyyttä. Tummat työtasot tasapainottavat tilaa ja tuovat lämpöä.

 

Makuuhuoneen katto on viehättävästi viistottu ja luo persoonallista ilmettä huoneeseen yhdessä hillityn raitatapetin kanssa. Sängynpääty, pitkät sivuverhot ja kauniit vuodetekstiilit tuovat pehmeyttä ja matto lisää tekstuurin tuntua. Itämainen penkki on kaunis yksityiskohta.

 

Myös lastenhuoneissa jatkuu raidallisten tapettien teema. Vaaleat sävyt luovat rauhoittavan vaikutelman, jota voi korostaa muutamilla värikkäämmillä seinäkoristeilla tai julisteilla.

 

Koti on myynnissä täällä.  

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.