Kaupunkilaisperheen unelmakoti Punavuoressa

Punavuorenkadulla sijaitsee omaperäisellä pohjaratkaisulla varustettu perhekoti, joka muuntautuu helposti hyvin monenlaiseen asumiseen. Asunnon vaalea yleisilme ja uusien sisustusyksityiskohtien yhdistäminen vanhoihin elementteihin tekevät tästä kodista viihtyisän ja mukavan pesän kaikenlaisille perheille. 

 

Alun perin toimitilana ollut, vuonna 2013 asumiskäyttöön remontoitu koti on huippukunnossa, ja yksityiskohtiin on remontissa kiinitetty paljon huomiota. Vaaleiden seinien kontrastina televisiohuoneessa on tummempisävyiset seinät ja vanhanmallinen puupöytä sekä vanha maailmankartta tuovat huoneeseen oman leimansa – viihtyisän sohvan pitäessä huolta viihtymisestä.

 

 

Keittiö ja kylpyhuone ovat kuin uudet, ja varustettu erittäin tyylikkäillä ja klassisilla, vaaleilla kalusteilla ja elementeillä. Kylpyhuoneen tyylikäs muotokieli ulottuu peilikaapista lavuaariin ja pieniin esineisiin saakka. Pesutorni sekä sauna tekevät kylpyhuoneesta lapsiperheen lempipaikan, niin vaatehuollosta vastaaville vanhemmille kuin kylpemään kaipaaville lapsillekin.

 

 

Asunnon pohja on erinomainen perheelle, jossa halutaan välillä myös omaa rauhaa. Asunnossa on kolme makuuhuonetta eri puolilla asuntoa, ja pystyttämällä väliseinän asuintiloista on helposti luotavissa myös neljäs makuuhuone. Yksi asunnon seinistä on viisto, mikä tekee huoneisiin hyvän, persoonallisen säväyksen.

 

 

Kaikkiaan tämä erinomaisella paikalla sijaitseva kaupunkikoti tarjoaa lapsiperheille kaiken heidän tarvitsemansa – kauniissa, viihtyisässä ja kodikkaassa paketissa Punavuoren mainioiden palveluiden äärellä.

Katso asunnon myynti-ilmoitus täältä. Tarkastele myös muita myynnissä olevia neljän huoneen kerrostaloasuntoja Helsingistä ja asuntoja Punavuoresta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko yhden myynnissä olevan asunnon. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä uusi asunto tai hanki ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus
Kuvat: Oikotie.fi