Koti esittelyssä: Kaupunkikaksion tyylinäyte

Tyylikäs kaupunkikaksio rakentuu selkeästä värimaailmasta ja tarkkaan valituista kalusteista. Kodista löytyy klasikkodesignia sekä talon rakennustyyliin sopivaa vintagea.


Ikkuna, josta avatuu näkymä kattojen ylle, ei kaipaa verhoja. Musta terästää sopivasti vaaleaa huonetta kun taas kaunis puunsävy tuo lämpöä.


Olohuone jakaantuu luontevasti kahteen eri tilaan huonekalujen sijoittelulla. Laukut roikkuvat kätevästi esillä vaaterekissä.


Vaaleassa tilassa korostuvat pöydän ja tuolien väri sekä muoto. Artekin messinkinen A330 klassikkovalaisin on hyvä valinta pöydän ylle. Vanhat julisteet pöydän päädyssä rytmittävät kivasti ruokailuryhmän paikan.


Keittiössä on maksimoitu säilytystila asentamalla yläkaapit kahteen kerrokseen. Rosteriset alakaapit ovat moderni ja virkistävä vaihtoehto maalatuille kaapeille. Kokonaisuus on myös kevyemmän näköinen, kun alasokkeli jätetään pois.


Kapeassa keittiössä saadaan lisää tilan tuntua avohyllyillä. Tolomeon seinävalaisimet antavat ikkunattomaan tilaan tarvittavan työskentelyvalon. Metrolaatoitus on aina tyylikäs vaihtoehto.


Valkoinen makuuhuone saa ilmettä sängyn päälle kiinnitetystä vintage-kaapista, näyttävästä jalkavalaisimesta sekä suuresta peikonlehdestä.


Kiireetön tunnelma syntyy eteiseen hillityillä väreillä. Suuri peili lisää tilan tuntua kun taas musta Artekin tuoli, julistetaulu ovessa sekä seinäkello antavat loppusilauksen.

Koti on myynnissä täällä.