Kaunis loft-koti Punavuoressa

Valoisa loft-koti on sisustettu hillitysti eri tyylejä sekoitellen. Lopputulos on viehättävä ja harmoninen rajatusta väriskaalasta johtuen. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat antavat persoonallisen ja viimeistelyn vaikutelman.

Muusta tilasta korotettu eteinen vastaanottaa tulijan kauniin näkymin. Lasikaide tekee tilasta avaramman oloisen. Eteisen viereen on saatu mahdutettua myös kaunis pieni soppi lapselle.

 

Antiikkikaappi sopii hyvin yhteen modernien mustien tuolien ja valkoisen ruokapöydän kanssa. Suuri paperivalaisin on kookas, mutta materiaalina ilmava ja sopivan kevyt. Artekin klassikko, A805 jalkavalaisin, mukailee kodin värimaailmaa.

 

Korkeat mustat kaapit ja integroidut kodinkoneet häivyttävät perinteisen keittiön mielikuvan ja luo upean taustan vaalealle saarekkeelle. Messinkinen hana ja vanha tarjoiluvaunu tuovat kauniin lisän muuten hyvin pelkistettyyn avokeittiöön.

 

Keittiön ja ruokailutilaan viereen sijoittuva olohuone noudattelee vaaleaa värimaailmaa, jota terästetään nahkaisilla jakkaroilla ja nojatuolilla. Seinään kiinnitetty kaapisto lisää tilan tuntua jättämällä lattiatilan vapaaksi.

Aina tyylikäs kalanruotoparketti sopii hyvin asuntoon, jossa pari pilaria ja kaareva katto luovat näyttävät puitteet. Olohuoneen ja makuutilan erottavat lasiseinä ja verhot joten tarvittaessa yksityisyyttä saadaan lisää.

Lisää myynnissä olevia Punavuoren asuntoja löydät Oikotie Asunnoissa.