Kaunis koti Töölössä

1930-luvun lopulla rakennetusta kerrostalosta löytyy vaalein värein ja laadukkain materiaalein remontoitu töölöläiskoti. Ajattoman ja tyylikkään kolmion sisustuksessa on sekoitettu varmalla maulla kansainvälistä hillittyä glamouria ja designklassikoita.  

Remontin yhteydessä seinä olohuoneen ja keittiön väliltä on poistettu, jolloin tila on saatu avarammaksi. Vaalea sohva, itämäinen matto, Missonin sohvatyynyt, lasinen sohvapöytä, kukkamaljakot ja Kartellin Louis Ghost –tuolit taljoineen tuovan ripauksen ylellisyyttä tilaan. Tumma puinen astiakaappi ja leveästä lankusta valmistettu ruokapöytä tuovat kotoisuutta ja puun lämpöä.

 

Oma pieni parveke on luksusta töölöläistaloissa. Täällä kelpaa nauttia aamukahvit kiireettömänä aamuna.

 

Pieni ja kompakti keittiö saa saarekkeesta tarvittavaa lisätilaa. Elica Starin kaunis ripustettava liesituuletin on kuin koru ja sopii kodin sisustukseen täydellisesti. Kartellin valkoiset Charles Ghost –baarijakkarat ovat näyttävät ja näppärät tuolit seurusteluun tai nopean aamupalan nauttimiseen. Vetimettömät kaapinovet ja ohut valkoinen työtaso viimeistelevät modernin keittiön ilmeen.

 

Eteisessä on upea peililasinen lipasto, joka kiinnittää takuuvarmasti katseet. Moderni ja värikäs taideteos sopii mainiosti sen pariksi.

 

 

Keittiön taakse jäävä lastenhuone on saanut yhdelle seinälle hurmaavan dinotapetin. Ikean sängyn alle saa tärkeimmät lelut talteen ja pieniä rappusia pitkin on hyvä kiivetä iltaunille. Kartellin monikäyttöiset tuolit ovat löytäneet tiensä myös lastenhuoneeseen.

 

Vanhempien makuuhuoneessa tunnelmaa antaa ylelliset tekstiilit yhdessä kauniiden ja näyttävien valaisimien kanssa. Vanhan nojatuolin parina on jännästi puusta ja lasista valmistettu pieni pöytä. Eamesin suunnittelema tuoli sujahtaa joukkoon mukaan vaivatta.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.

Teksti: toimitus
Kuvat: Oikotie.fi