Kaunis koti 70-luvun kerrostalossa

MOMO-koti on termi, jota käytetään 50-, 60- ja 70-luvulla rakennetuille rivitalo- ja kerrostaloasunnoille. Näitä tyypillisesti yhdistää laatikkomaiset linjat sekä elementtirakentaminen. Tässä kodissa on kauniisti yhdistetty asunnon suoralinjainen pohja sekä moderni sisustus, jota on täydennetty persoonallisesti vanhoilla kalusteilla.

Keittiön harkittu mustavalkoinen väritys sopii asuntoon. Leikkimielisesti valitut erilaiset vetimet, tiililadotut laatat, avohylly, kasvit sekä vanha astiakaappi luovat keittiöön oman persoonallisen tyylin.

 

Olohuonetta määrittävät suuret ikkunat, itämainen matto sekä vanhat huonekalut. Ikkunoista avautuva maisema ei kaipaa verhoja eteen. Kattovalaisimet on rennosti eri tyylisiä.

Ruokapöydän päälle kerätyt vanhat messinkiset kynttilänjalat eri värisine kynttilöineen muodostavat kauniin asetelman.

 

Makuuhuonessa  on aavistus industrial-tyyliä betoniseinän myötä. Muuten huoneen sisustus on hillityn romanttinen. Tord Boontjen kultainen Garland-kattovalaisin, sängyn laskostettu helmalakana, muhkea peitto sekä pieni vanha pöytä ovat nappivalintoja huoneeseen.

 

Musta pieni pöytä ja tuoli ovat työhuoneen korut yhdessä jännittävän kattovalaisimen kera. Valkoinen kirjahylly ei vaikuta niin massiiviselta osan hyllystä ollessa matalampi. Päiväpeiton raikas vihreä antaa huoneeseen tarvittavaa ilmettä.

 

Lisää myynnissä olevia Turun keskustan asuntoja Oikotie Asunnoissa.