Kauniiden yksityiskohtien pieni koti

Pieni yksiö Helsingin Lassilassa tarjoilee silmänruokaa. Koti on sisustettu viehättävän persoonallisesti ja oivaltavia sisustusratkaisuja tehden.

Valkoinen, pellava ja puun eri sävyt hallitsevat pienen kodin värimaailmaa. Mustavalkoiset valokuvajulisteet, viherkasvit sekä turkoosi teollisuustyylinen valaisin tuovat ilmettä tilaan. Koriste-esineissä sekä sisustustekstiileissä näkyy tyylikäs naisellinen kädenjälki.

 

Työpöytä on koottu vanhasta ompelukoneesta, puisesta lipastosta ja pöytälevystä. Pieni koti ei kaipaa sohvaa, vaan kutsuvan pehmeä leveämpi nojatuoli riittää rentoutumiseen. Kodin koruja ovat erilaiset valaisimet, lyhdyt ja kynttilänjalat.

 

Makuualkovissa sängyn alta löytyy käytännöllisesti avohylly, jossa saa koreissa ja laatikoissa säilytettyä tarpeellisia tavaroita. Tyylikkäät tekstiilit ja kaunis renkaista koottu seinäkoriste tekevät makuusopesta tunnelmallisen ja näyttävän.

 

Kompaktissa keittiössä on kaikki tarpeellinen. Kiva yksityiskohta keittiössä on altaan taakse lasin alle asennettu mustavalkoinen kaupunkikuva.

 

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.

Teksti: toimitus
Kuvat: Oikotie.fi