Kaivopuiston kaunotar

Ylimmän kerroksen klassisen tyylikkäästi sisustettu kolmio sijaitsee Etelä-Helsingissä, Kaivopuistossa. Valoa tulvivassa kodissa näkyy laadukkaiden ja ajattomien materiaalien käyttö. Vaaleat pinnat ja hiotut parketit ovat hyvä pohja hillitylle tyylille.

Olohuoneessa vaaleat huonekalut ja tekstiilit antavat sijaa ikkunamaisemille ja taiteelle. Takka ja vanha tarjoilupöytä muodostavat kotoisan asetelman.

 

Olohuoneesta avautuu kaupunkikodille ylellinen pieni parveke, josta on kauniit puistonäkymät.

 

Olohuoneen vieressä sijaitseva ruokailutila on hienostunut. Itämainen matto kokoaa puisen pöydän ja valkoiset pehmustetut tuolit omaksi kokonaisuudeksi. Kookas antiikkinen kristallikruunu ja suuri taideteos viimeistelevät tyylin.

 

 

Vaalea avokeittiö jatkuu ruokailutilasta eteenpäin. Tyylikkäät kaapistot ja valkoinen työtaso, johon tiskiallas on upotettu saavat kauniin laattaseinän seurakseen antamaan tilalle ilmettä. Itämainen matto tuo lämpöä ja kotoisuutta.

 

Makuuhuoneesta löytyy rauhallisempaan tunnelmaan sopiva sinisävyinen itämainen matto. Taide, kauniit vuodetekstiilit yhdessä puisen yöpöydän kanssa riittävät oikean hengen luomiseen sisustuksessa. Tolomeon klassikkovalaisin sopii hyvin asunnon henkeen.

 

Kylpyhuoneessa ilahduttaa kaunis marokkolainen sementtilaatta. Muuten valkoisessa tilassa hillityt värit muodostavat kuvion kanssa ihastuttavan kontrastin. Pesukone ja kuivausrumpu on sijoitettu piiloon korkeiden kaapinovien taakse.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.

Teksti: toimitus
Kuvat: Bo LKV – Oikotie Asunnot