Kahden kerroksen väkeä puutalossa

Käpylän puutarhakaupunginosassa sijaitsee 1930-luvun alkupuolella rakennettu puutalo, jossa tällä hetkellä asuu kaksi sukupolvea omissa kerroksissaan. Remontissa ja sisustuksessa on kunnioitettu kauniisti talon alkuperäistä henkeä.

Yläkerran asunto on loftmaiseen tyyliin yhtä avaraa tilaa, jossa huoneita ei ole eroteltu toisistaan seinillä. Korkea huonetila, viistot katot, kattoparrut ja lautalattiat luovat puitteet kotoisasti ja ajattomasti sisustetulle kodille. Vaalea tapetti, valkoiset verhot ja pitsiliinat luovat vanhan ajan tunnelmaa.

 

Ylellisen suuri keittiö on luotu ruoanlaittoon ja seurusteluun. Kauniit purkit saavat olla esillä ja Smegin kermanvaalea jääkaappi sopii täydellisesti tyyliin.

 

Viihtyisällä parvekkeella voi nauttia aamukahvit tai lueskella lempikirjaa lepotuolissa. Talon tyyliin sopien kalusteet ovat valkoiset.  

 

Alakerran asunnon olohuoneessa on valkoiseksi maalattu lautalattia, jota vasten vihreä kaakeliuuni korostuu kauniisti. Muhkeat nahkaiset nojatuolit kutsuvat istumaan. Pitkää kolmeen osaan jakautuvaa oleskelutilaa rytmittävät kolme kattokruunua.

 

Maalaisromanttinen keittiö on viihtyisä. Kaunis suurikuvioinen tapetti antaa eloa seiniin ja on kaunis tausta erilaisille puupinnoille.

 

Kokonaan valkoiseksi maalattuna makuuhuone vaikuttaa valoisalta ja avarammalta. Koko seinän peittävä kaapisto on oiva ratkaisu säilytyksen kannalta ja vanhat peiliovet tekevät siitä kauniin.

 

Koti on myynnissä täällä.

Lisää Oikotie Asunnoissa myynnissä olevia omakotitaloja Tampereelta löydät täältä.