Jugend-talon harmoninen koti

Etu-Töölössä sijaitsee kauniisti remontoitu ja sisustettu kaksio vuonna 1910 rakennetussa kerrostalossa.

Pehmeän kaunis värimaailma toimii upeana taustana muutamille värikkäimmille yksityiskohdille tässä tyylillä uudistetussa kodissa. Saumattomasti yhteen sopivat sävyt, vahatut lautalattiat, rakennuksen syntyperää kunnioittavat peiliovet sekä näyttävä kaakeliuuni tekevät kokonaisuudesta tunnelmallisen ja kodikkaan.

 

Raikkaan keltainen sohva, tyynyt sekä kirjat tuovat väriä olohuoneeseen, jonka värimaailma on muuten hyvin rauhallinen. Lisää säilytystilaa saadaan vanhoista puukaapeista,  jotka sopivat hyvin yhteen modernien huonekalujen kanssa. Kodin taide on sijoitettu kirjahyllyn ja kaappien päälle sen sijaan, että ne olisi ripustettu seinille.

 

Poltettu oranssi yllättää keittiön kaapiston värinä. Seinän ja kaapiston sävyt toistuvat kauniisti välitilan laatoissa. Kodikas ja viihtyisä keittiö saa lisäväriä keltaisista Jacobsenin Muurahais-tuoleista ja matosta.

 

Kaunis vanha kakluuniuuni ja kuvioitu kaappi toimivat makuuhuoneen katseenvangitsijoina. Rauhoittava värimaailma saa ripauksen särmää värikkäistä tyynyistä. Ikkunan vierestä löytyy rottinkinen divaani, jonne voi hetkeksi vaipua unelmoimaan.

 

Kaksioita Etu-Töölöstä löydät Oikotie Asunnoista.