Ihastuttava lapsiperheen koti 

Uudenaikainen puurivitalo tarjoaa modernit puitteet asumiselle perinteisissä puitteissa. Kodin sisustuksessa ovat pääosassa selkeä ja ajaton tyyli,  harmoninen värimaailma ja kauniit pintamateriaalit. 

Alakerta jakaantuu avokeittiöön, ruokailutilaan sekä olohuoneeseen. Ikkuna- ja ovikarmit sekä lämminsävyinen puulattia ovat vastapainona viileille sävyille.

 

Puiset työtasot sopivat hyvin harmaisiin keittiönkaappeihin. Terassille aukeavat lasiovet tuovat paljon luonnonvaloa sisälle. Pieni siksak-kuvioinen matto on hauska yksityiskohta.

 

Jännittävä mustavalkoinen matto ruokailutilassa synnyttää kontrastia tilaan. Ajaton ruokailuryhmä on eleettömän hyvännäköinen ja kuparinvärinen kattovalaisin korostuu kauniisti harmaan sävyjä vasten.

 

Suuri kulmasohva on saanut seurakseen Artekin jakkaran ja muutaman taideteoksen. Hillitty harmaa-valkoinen väriyhdistelmä saa lisäpotkua muutamista mustista yksityiskohdista sekä viherkasveista, jotka raikastavat loppuvaikutelmaa. Raidalliset ja ruudulliset kangaskuosit sekä puusäleikkö tyynyissä tuovat sopivasti jännitettä.

 

Lastenhuoneen sisustus raikastuuu sinisillä tekstiileillä, joita maapallojuliste ja muutamat värikkäät tyynyt korostavat. Vanha Artekin tuoli toimii myös yöpöytänä.

 

Vanhempien makuuhuoneen lempeä tunnelma syntyy vaaleista tekstiileistä sekä Marimekon kankaasta tehdyistä verhoista. Kattovalaisimena on pelkistetty hehkulampulta näyttävä valaisin.

 

Aurinkolahden myytäviä asuntoja löydät täältä.