Hurmaava koti puutalossa

Keskellä idyllistä puutaloaluetta sijaitsee keltainen talo, jonka sisältä paljastuu viehättävä ja kutsuva perhekoti. Puulattia ja vaaleat pinnat korostavat sisään tulvivaa valoa ja sisustus on kodikkaan lämmin.

Olohuoneen vaalea sisustus saa potkua suuresta taideteoksesta, puuarkusta ja kauniista kakluunista. Valkoiset ohuet verhot antavat huoneelle pehmeämmän tunnelman mutta eivät vie liikaa huomiota.

 

Suuressa keittiössä on tilaa koko perheen kokkailla ja kokoontua viettämään aikaa. Harmaa- ja mustasävyinen väritys on saanut vastapainoksi kaksi suurta keltaista kattovalaisinta piristämään kokonaisilmettä.

 

Pitkän ruokapöydän ympärille kootut klassiset mustat Jacobsenin Seiska-tuolit ja Woodnotes-matto sopivat hyvin kodin tyyliin. Suuren oviaukon ansiosta olohuone ja ruokailutila yhdistyvät avarammaksi tilaksi ja valo pääsee kulkemaan paremmin tilasta toiseen.

 

Raidalliset tyynyt ja matto antavat ilmettä vaaleaan huoneeseen. Jättikokoinen nalle on kuin kotonaan vanhalla kauniisti entisöidyllä nojatuolilla.

 

Toisessa lastenhuoneessa taitekatto on käytetty hienosti hyväksi. Lautaverhoiltu sänky on kuin pieni maja, jonne kiivetään pieniä rappusia pitkin. Upotettu kirjahylly ja penkkitaso ovat oivallisia ratkaisuja. Punainen pinnatuoli ja ruudullinen patja tyynyineen toimivat huoneen väripilkkuina.