Hulppea kattohuoneisto Eiranrannassa

Eiranrannassa sijaitseva luksuskoti tarjoilee harvinaista silmäniloa niin arkkitehtuurinsa, pintamateriaaliensa kuin näköalojensakin puolesta. Tässä kaksikerroksisessa huoneistossa on muun muassa suuri avoterassi ja kahden saunan kotikylpylä.

 

Kodin moderni arkkitehtuuri syntyy pyöreästä muotokielestä. Huoneiston päätyseinä on yhtä aaltoilevaa lasipintaa, joka ulottuu aina alakerran olohuoneesta yläkerran makuuhuoneeseen saakka. Suuri ikkuna tarjoaa taideteoksen lailla henkeäsalpaavia, vuodenaikojen mukaan muuttuvia merimaisemia. Ikkunan lisäksi aaltoilevaa muotoa on käytetty myös esimerkiksi kaarevien portaiden lasikaiteessa.

 

 

Keittiössä ja ruokailutilassa laadukkaita materiaaleja ei ole säästelty. Italialaisen Valcucine-keittiön kaapinovet ovat raidallista pähkinäpuuta ja lasia. Tasot taas ovat Loimaan kiven tummanharmaata graniittia, jota löytyy myös lattialaatoista. Tyylikäs kokonaisuus on viimeistelty rosterisilla kodinkoneilla. Ruokailutilassa ilme vaalenee ja siellä lattia on öljykäsiteltyä saviparkettia.

 

 

Saunaosasto tai pikemminkin kotikylpylä tarjoilee luksusta arjen keskelle. Rentoutumaan pääsee niin perinteiseen saunaan, höyrysaunaan kuin porealtaaseenkin. Höyrysauna on kaakeloitu kauttaaltaan mosaiikkilaatoilla ja sähkösaunassa on käytetty vaaleaa tuijaa. Kummankin saunan lauteet on pyöristetty pehmeästi aallon muotoon ja kattoihin on upotettu LED-valoja tunnelmanluojiksi. Suihkutilan puolella on niin ikään yhdistelty kauniisti erilaisia laattoja ja puumateriaaleja.

 

 

Eiranranta sijaitsee kivenheiton päässä Helsingin keskustassa. Alue tarjoaa upeat puitteet merenrannassa liikkumiseen sekä hyvästä ruoasta nauttimiseen: ympäristö on täynnä pieniä ravintoloita ja putiikkeja. Matka keskustaan taittuu kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla.

Katso asunnon myynti-ilmoitus täältä. Tarkastele myös muita myynnissä olevia kattohuoneistoja sekä asuntoja Eiranrannasta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus
Kuvat: Kasslin