Huipputyylikäs kaksio

Ole Gripenbergin suunnittelemassa arvotalossa Töölössä sijaitsee valoisa ja viihtyisä koti. Hillityt sävyt sisustuksessa sointuvat kauniisti valkoisen lattian kanssa ja takaavat rauhallisen tunnelman kodissa.

Katosta riippuva vaaterekki tuo lisää säilytystilaa pieneen eteiseen ja lattiatasolle saa näin ollen laitettua matalan hyllyn esimerkiksi kengille.

 

Keittiön mustavalkoinen värimaailma on hyvin tyylikäs ja hillitty. Välitilan laatat tuovat tehdastyylistä tunnelmaa ja särmää tilaan sekä hauskat lasipullot kaapiston päällä kiinnittävät huomion.

 

Avokeittiö jatkuu sulavasti olohuoneeseen pelkistetyn ulkoasunsa ansiosta. Suuri ikkuna tuo ihanasti valoa kotiin ja saa tilan näyttämään vielä suuremmalta.

 

Hillitty värimaailma jatkuu olohuoneen puolelle. Lämpöä huoneeseen tulee puisesta sohvapöydästä ja sen alla olevasta kauniisti kuvioidusta matosta. Tyylikkäät ja selkeät taulusommitelmat tuovat myös osansa kodikkaaseen tunnelmaan.

 

Asunnon yksityiskohdat ovat simppeleitä mutta kuitenkin näyttäviä ja oleellisia osia sisustuksessa. Sävyt sopivat kauniisti yhteen kaiken muun sisustuksen kanssa.

 

Makuuhuoneeseen johtava ovi on upea ilmestys yksityiskohtineen ja se luo arvokkaan ulkoasun kotiin. Ikkunoiden avulla valoa tulvii myös makuuhuoneeseen asti runsain mitoin.

 

Sisustus makuuhuoneessa on myös rauhallinen. Pienet yksityiskohdat tekevät siitä kuitenkin modernin ja kotoisan, sekä harkitusti sisustetun näköisen – aivan kuten koti kokonaisuudessaan onkin.

 

Koti on myynnissä täällä.