Hepokullan helmi

Kerrostalokaksio on kokenut täydellisen muodonmuutoksen omistajansa käsissä. Valkoiset seinät ovat saaneet pintaansa tapetin, rappauksen tai maalia luoden yhdessä sisustuksen kanssa persoonallisen ja viihtyisän kodin.

Olohuoneen sisustus on hurmaava sekoitus maalaisromantiikkaa, industial-tyyliä, modernia designia ja antiikkia. Seinien käsittelemätön pinta tuo särmää huoneen sisustukseen. Vaaleat ja puun väriset kalusteet raikastavat ja tasapainottavat harmaata, kun taas tekstiilit tuovat eloa ja väriä huoneeseen.

Vanhoista lankuista tehty sohvapöytä on saanut ylleen kaksi modernia valaisinta. Hayn Colour-matto kerää hyvin sisustuksessa käytettyjä eri sävyjä yhteen. Tumma sohva tuo syvyyttä ja kontrastia huoneeseen.

 

Ruokailuryhmä koostuu pyöreästä puunvärisestä pöydästä, harmaista talonpoikaistuoleista, antiikkisista astiakaapeista ja modernista kromisesta jalkavalaisimesta, joka taipuu kauniisti pöydän ylle.

 

Keittiön seinät on tapetoitu herkällä puuaiheisella tapetilla ja laatoitettu klassisella valkoisella laatalla. Yläkaappeja ei ole asennettu lainkaan, joten tila pysyy avaramman oloisena. Alakaapistot tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja työskentelytasoa on riittävästi. Taulut, metallikorit, koristeelliset käyttöesineet ja vanha kaappi pöytätason päälle tuovat moderniin keittiöön persoonallista ilmettä.

 

Makuuhuoneen seinillä on rauhoittavan harmaa kalkkimaali. Huoneen sisustukseen ei tarvita muuta kuin tummanruskea puusänky, laadukkaat ja pehmeät vuodetekstiilit ja veikeät industrial-tyyliset yöpöytä-/valaisinpöydät. Sängyn alla lisäsäilytystilaa tarjolla.

 

Parvekkeelta löytyy vanhoja talonpoikaiskalusteita ja viherkasveja. Mustavalkoinen matto piristää parvekkeen ilmettä. Kokonaisuus on viihtyisän tyylikäs.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.

Teksti: toimitus
Kuvat: Bo LKV – Oikotie Asunnot