Harmoniaa ja romantiikkaa vanhassa omakotitalossa

Romanttinen vaalean ja harmaan eri sävyillä sisustettu omakotitalo Turussa hurmaa rauhallisella ja harmonisella tunnelmallaan. Liian hempeää täällä ei kuitenkaan ole, siitä pitävät huolen tarkasti harkitut yksityiskohdat. Talo on myynnissä Oikotiellä.

Olohuoneessa on kaunis levollinen värimaailma, joka on toteutettu valkoisella ja harmaan eri sävyillä. Romanttinen tunnelma syntyy suurikuvioisesta tapetista sekä huonekalujen muodoista. Voimakkaat värit tauluissa, kullanväriset taulunkehykset sekä musta kattokruunu tuovat sopivasti kontrastia ja dramatiikkaa muuten vaaleaan huoneeseen.

Näkymä olohuoneesa ruokailutilaan on kaunis. Avarrettu oviaukko kauniine puisine pilareineen toimii kehyksenä. Puiset huonekalut tuovat harmaasävyiseen sisustukseen lämpöä ja klassista ilmettä. Upeaan kakluuniin voi kuvitella palavien puiden rätinän ja tulen loimun pimeinä talvi-iltoina.

Ruokailutilaa hallitsee suuri massiivipuinen pöytä tuoleineen. Kaksi modernia kattovalaisinta sopii hyvin pöydän päälle ja paitsi että ne valaisevat tarpeeksi ne myöskin tasapainottavat mittasuhteita. Vihreät kasvit virkistävät huonetta ja suuren harmaan senkin päälle oleva tummasävyinen taulu toimii vastaparina olohuoneen tauluille.

Portaikon valkoisella paneeliseinällä on kuvagalleria. Hyvä idea laittaa esille sukulaisten kuvia, perhekuvia, perittyjä ja löydettyjä taideteoksia ja vaikkapa lasten piirustuksia. Huumoriakaan ei tarvitse unohtaa, parissa kultakehyksisessä taululla näyttää komeilevan Kiss- yhtyeen jäsenien muotokuvat.

Vanhempien makuuhuoneessa jatkuu sama vaalea värimaailma ja tunnelma. Vanha peililipasto tuntuu kuuluneen tähän huoneeseen aina. Suurikuvioinen tapetti synnyttää hienostuneen vaikutelman ja antaa rytmiä tilaan. Vanhan hääpuvun voi säilyttää mallinuken päällä rakkaana muistona ja osana huoneen sisustusta.

 

Omakotitalo on myynnissä täällä.