Harkitun pelkistetty lapsiperheen koti

Espoon Kuurinniityssä sijaitseva moderni elementtikivitalo on tehty vaativaan makuun. Laadukkaat materiaalit ja tarkkaan rajattu värimaailma muodostavat aikaa kestävän ja tyylikkään pohjan, jonka pohjoismaisen niukka mutta kaunis sisustus viimeistelee.

Huikea huonekorkeus antaa olohuoneelle tilan tuntua, jota suuret ikkunat korostavat entisestään. Valkoöljytty saarniparketti sointuu hyvin yhteen rouhean betoniseinän ja valkoisten pintojen kanssa. Selkeä ja niukka sisustus kuten myös suuri ja pelkistetty takka kuuluvat täydellisesti talon tyyliin. Bertoian suunnittelema teräksinen Diamond-tuoli on klassikko jo vuodesta 1955.

 

Mustat ikkunaraamit toimivat hyvänä kontrastina ja synnyttävät sopivasti jännitettä tilaan. Retrotuolit ja Artekin A110 riippuvalaisimet näyttävät hyvältä yhdessä betoniseinää ja ikkunaa vasten. Viherkasvi tuo tilaan kodikkuutta ja väriä muuten hillittyjen sävyjen keskelle. Kukkaruukun voi sujauttaa koriin ja lopputulos on tyylikäs. Seinälle kiinnitetty julistekollaasi keventää mukavasti kokonaisvaikutelmaa.

 

Kvikin keittiönkaapeista kuultaa puunsyyt läpi. Ne tuovat eloa tummaan pintaan. Ikkunat lisäävät tilan viihtyisyyttä ja tuovat valoisan aikaan ylellisesti luonnonvaloa sisälle. Stringin pieneen seinähyllyyn voi kätevästi säilöä arjen kauniita käyttöesineitä.

 

Vanhempien makuuhuone toisessa kerroksessa on rauhallinen ja pelkistetty sisustuksen osalta. Lähes seinän kokoinen ikkuna avaa hulppean maisemataulun sängystä päin katsottuna.

 

Lasten huoneen värimaailma on graafinen. Valkoiseen seinään on saatu hauskasti persoonallista ilmettä mustilla pisaroilla.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia asuntoja.