Betonia ja vaneria

Muutama vuosi sitten rakennettu moderni ja ekologinen puutalo sisältää lämminhenkisen kodin, joka edustaa skandinaavista sisustustyyliä ja tarjoilee runsaasti herkullisia yksityiskohtia. Värimaailma ja materiaalivalinnat ovat kauniisti sopusoinnussa ulkoa näkyvän maiseman kanssa.

Alakerran tilava ja valoisa oleskelutila yhdistää keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen. Betonilattia, vanerilevyillä päällystetty katto ja valkoiset seinäpinnat antavat nykyaikaisen mutta silti lämpimän kehyksen sisustukselle. Suuret ikkunat puunvärisine karmineen sekä rento keittiö lisäävät kotoista fiilistä. Sisustus sopivassa suhteessa koostettu uusista ja vanhoista huonekaluista, suuret teollisuushenkiset valaisimet ja graafiset tekstiilit antavat tyylikkään loppusilauksen.

 

Ajattomassa ja tyylikkäässä keittiössä harmaan, valkoisen, mustan ja puun yhdistelmä toimii hienosti. Puiset avohyllyt jättävät kauniit arkiastiat, keittokirjat ja maustepurkit esille ja kätevästi käden ulottuville. Jo klassikoksi muodostunut Ikean mustavalkoinen matto rajaa Artekin pöydän, vanha penkin ja pinnatuolit mukavasti viihtyisäksi ruokailuryhmäksi.

 

Kirjahylly on koottu kätevästi kuudesta erillisestä hyllystä, jonne mahtuu runsaasti kirjoja. Pehmeä matto, vanha nojatuoli lampaantaljoineen, rottinkisohva ja puinen sohvapöytä ovat yhdessä hyvin kodikas kokonaisuus, jota pari vanhaa puulaatikkoa ja viherkasvi täydentävät.

Kevyt ja moderni takka rajaa oleskelutilasta erikseen pienen sopen, jossa voi nauttia lempikirjan lukemisesta, päiväunista tai lempileffan katsomisesta. Tumma sohva on saanut seurakseen pienen räsymaton, vanhan lipaston ja elegantin jalkavalaisimen. Vihreäsävyinen taide sopii hyvin tunnelmalliseen nurkkaukseen.

 

Valoisa makuuhuone on saanut sängyn lisäksi kalusteikseen suuren vanhan vaatekaapin, rottinkituolin ja Lundian kirjahyllyn. Kokonaisvaikutelma on pelkistetty ja katosta roikkuu rennosti hehkulamppumainen valaisin.

 

Taloyhtiöstä löytyy tilava ja kaunis sauna, josta on suora pääsy ulos terassille. Lauteet on rakennettu eleettömän tyylikkäästi ja tilassa on miellyttävä harmonia ja symmetria.

 

Lisää myynnissä olevia taloja Oikotie Asunnoissa.