Arkkitehtien kädenjälkeä golffarin unelmakodissa

Tämä talo on todellinen golffarin unelma. Suurista ikkunoista aukeaa näkymä läheiselle Pickala Golfin viheriöille. Näyttävä koti on Arkkitehtuuritoimisto Vesa Ekholm & Antero Syrjäsen suunnittelema ja upeat sisätilat on viimeistellyt sisustusarkkitehti Marco Lindh.

 

Olohuoneeseen astuessa katse osuu välittömästi kaarevaan ikkunaseinään. Vaikka talossa on vain yksi kerros, olohuoneesta voi ihailla maisemia lintuperspektiivistä. Huoneesta on käynti myös melkein koko talon kiertävälle, osittain katetulle terassille. Olohuoneen antiikkimäntyinen laminaattilattia tuo lämpöisen tunnelman muutoin valkoiseen tilaan.

 

 

Kodin värimaailmaa hallitsevat puiset pinnat sekä harmaan ja valkoisen sävyt. Keittiön ja takkahuoneen lattiat on tehty harmaasta keraamisesta laatasta. Lisäksi takkahuoneen tehosteseinä on tummanharmaata kiveä, jota on hyödynnetty myös takassa. Keittiössä harmaata on käytetty seinien kaakeloinnissa sekä Whirlpoolin kodinkoneissa. Rosteriset kodinkoneet antavat modernin ilmeen kirsikanväriselle Topi-keittiölle.

 

 

Kirsikan sävyt jatkuvat myös talon makuuhuoneisiin. Makuuhuoneiden isot kiinteät kirsikanväriset kaapistot tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Pirteä ja lämmin kirsikka on yhdistetty seinien rauhoittavaan vaaleanharmaaseen. Päämakuuhuoneessa on poikkeuksellisen leveä ikkuna, jolta on mainiot näkymät luonnon tarjoamaan vaihtuvaan taideteokseen. Valon määrää voi tarpeen tullen säädellä sisustukseen sopivalla harmaalla rullaverholla.

 

 

Kodin sydän on sen sauna, jossa HELO:n Saunatonttu-kiuas vastaa saunakansan löylyistä. Kutsuvilta tervaleppälauteilta voi ihailla takapihan villiä luontomaisemaa. Löylyjen välissä voi vilvoitella suihkujen alla tai terassilla, jonne pääsee kylpyhuoneen kautta. Kodin sisustuksessa toistuva harmaan ja valkoisen leikki jatkuu myös kylpyhuoneen laatoituksessa.

 

 

Siuntio on lapsiperheiden suosima, kasvava ja luonnonläheinen kunta. Siuntion luonto on monipuolinen, täynnä järviä, jokia, merenrantaa, kumpuilevia laaksoja sekä laakeita peltoaukioita. Siuntion keskustasta löytyvät arjen peruspalvelut, kuten päiväkoti ja koulu. Myös Helsingin palvelut ovat lähellä, sillä sinne ajaa Siuntiosta vain puolessa tunnissa. Pickala Golf tarjoaa ihanteelliset olosuhteet golfaukseen.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Siuntiossa myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus
Kuvat: Oikotie.fi