Ajatonta kauneutta jugendtalossa

Ylimmän kerroksen asunnossa sijaitsee tyylikäs ja edustava koti, jonka sisustuksessa on leikitelty mittasuhteilla, väreillä ja eri tyyleillä. Hillityn vaaleasta kodista löytyy kauniit tekstiilit, suuria kukkaruukkuja, antiikkia, klassikkoja sekä uutta designia. Korkeat huoneet sekä tilavat huoneet antavat tilaa sisustaa ilmavasti.

Harmahtavat ja klassiset keittiönkaapistot on tyylikäs valinta avaraan keittiöön. Suuri saareke lisää työskentelytilaa ja se toimii myös kätevänä aamupalapisteenä Tolix-jakkaroiden kanssa. Saarisen Tulppaani-pöytä yhdistettynä Tapiovaaran Pirkka –tuoleihin ja Verner Pantonin VP Globe-kattovalaisin muodostavat näyttävän ruokailuryhmän. Pitkät verhot, sivuun taitettavat korkeat lasiovet ja kiiltävä vaalea laatta antavat ylellisen loppusilauksen tälle kauniille keittiölle.

Keittiön välitilassa on lasin alla ruututapetti, jonka sävyt tuovat lämpöä ja persoonallista ilmettä keittiöön. Valkoinen työtaso, nupit ja allas raikastavat kokonaisilmettä.

 

Ruokailutilaa hallitsee suuren talonpoikaispöydän lisäksi huomiota herättävän kokoinen saviruukku puineen sekä Anglepoisen punainen jättimäisen suuri jalkavalaisin. Woodnotesin vaalea matto sekä itämainen matto ovat sulassa sovussa keskenään.

 

Olohuoneen moderni ilme syntyy sinisistä sohvista, tyynyistä, laskosverhoista ja kookkaasta taideteoksesta. Tässäkin huoneessa on suuri ruukku puineen.

Pitkissä raidallisissa verhoissa toistuu sängynpäätyjen turkoosi sävy. Verholenkkeinä toimivat nahkaiset remmit. Pellavainen sängynpeitto on rento ja hyvä yhdistelmä muhkeiden tyynyjen kanssa. Minimalistinen kattovalaisin on tarpeeksi kookas tilaan.

 

Värikäs kuviointi laskosverhoissa tuo ilmettä huoneeseen yhdessä suuren mustavalkoisen kattovalaisimen, tummien vuodetekstiilien ja viherkasvin kanssa. Verner Pantonin klassikkovalaisin Panthella sopii hyvin kodin sisustustyyliin.

 

Ikkunallinen saunatila on paneloitu kauniisti puulla. Lasiset seinät lisäävät tilan avaruutta ja kylpyamme jatkaa luontevasti saunalauteiden linjaa. Musta säilytyspenkki on kätevä ja antaa särmää muuten hyvin puunsävyiseen huoneeseen.

 

Koti on myynnissä täällä.

Lisää myynnissä olevia Ullanlinnan asuntoja Oikotie Asunnoissa.

Tutustu myös Asunnon osto-oppaaseen.