Ainutlaatuinen koti vanhassa hirsitalossa

Museoalueella Liminkajoen varrella sijaitsee upealla paikalla vanha hirsitalo piharakennuksineen. 1880-luvulla rakennettua päärakennusta on laajennettu pariin otteeseen vuosien varrella ja remontointi on toteutettu suojelumerkin ansiosta vanhaa ja alkuperäistä kunnioittaen joten tästä kodista löytyy runsaasti aitoa tunnelmaa.

Maalattu lautalattia, hento kukkatapetti, hirsikatto parruineen ja vanha puuhella luovat puitteet tilavan keittiön sisustukselle. Räsymatot, pitsiliinat ja vanhat huonekalut muodostavat kotoisan tunnelman talon hengessä.

 

Salin puolella vanha morsiuspuku ja lastenvaunut toimivat kauniina koristeina. Musta pönttöuuni tuo särmää muuten romanttiseen värimaailmaan ja sisustukseen. Lattian vihreä sävy toistuu kauniisti lattia- ja kattolistoissa. Vanha kärrynpyörä ja ikkunankarmi ovat nostalgisia muistoja menneiltä ajoilta.

 

Makuuhuone saa ripauksen ylellistä tyyliä kultareunaisesta peilistä, valaisimista ja vanhoista lipastoista. Sininen räsymatto ja sängynpeite ovat hyvä vastapari huoneen pastellisävyille.

 

Kuistin kepeä tunnelma syntyy seinän keltaisesta sävystä, pitsiverhoista ja romanttisista puutarhakalusteista.

 

Lisää myynnissä olevia taloja Oikotie Asunnoissa.

Tutustu myös Asunnon osto-oppaaseen.