50-luvun henkeen

Tämä ihana koti heijastelee 50-lukua niin arkkitehtuuriltaan kuin sisustukseltaankin. Alusta loppuun tyylikäs koti!

Asunto sijaitsee Ruskeasuolla ja on myynnissä Oikotiellä.

Korkean olohuoneen tunnelman luo valtava alttari-ikkuna, jonka ansiosta huone kylpee valossa. Taustaseinän hento vihreänsävy ja lukuisat viherkasvit tekevät tilasta pehmeän ja viihtyisän. Linjakkaissa huonekaluissa, kuten Swedesen Lamino-nojatuolissa, toistuu asunnon väriskaala: valkoinen ja vaalea puunväri. 50-luvun tyylipuhtaudesta huolimatta tunnelma on kotoisa, eikä museomainen.

Takan sijoittelusta suunnittelija saa papukaijamerkin! Takka hormeineen on sijoitettu parvelle vievän portaikon alle ja hukkatila on saatu minimoitua. Mahtuvatpa takkapuutkin vielä alimpien askelmien alle!

Ruokatila toistaa muun asunnon luonnonsävyistä ja vaaleaa värimaailmaa. Ruokapöytä on tehty kiinnittämällä hauskasti nahkakiinnikkeillä tuettujen metallijalkojen päälle liimattu lankkulevy. Ruokapöydän päällä roikkuu rottinkinen Sessak Remegio 50-valaisin.

Makuuhuoneen tunnelma syntyy rauhoittavan turkoosin ja voimakkaan punaisen vuoropuhelusta. Sävyjä on kerrostettu huoneeseen tekstiilein ja pinnoin.  Sängyn yläpuolella roikkuvassa, kankaalle maalattussa, herkässä joutsenteoksessa toistuu sama punaisen ja sinivihreän sävymaailma. Pieni huoneentaulu ja viherkasvi tuovat raikastavaa vihreää tilaan.

Keittiö pitää tunnelman tiiviisti 50-luvulla. Hento vihreä seinä ja verhot; alkuperäiset, puiset kaapistot valkoisin posliininupein; linoleumlattia ja tyyliin sopivat pinnatuolit pöydän ympärillä kruunaavat sisustuksen.

Kohde on myynnissä täällä.

Tutustu myös Asunnon osto-oppaaseen.