TOP10 joululahjaideaa lapsille ja lastenhuoneeseen

Loppuiko ideat ja puuttuuko pukin kontista vielä paketteja? Katso alta toimituksen suositukset lastenhuoneeseen sopivista joululahjoista.

1. Puinen koottava robotti

Lapsille ja lapsenmielisille väri-ilottelua ja aivojumppaa puisen koottavan robotin myötä. Robotin saa taiteltua myös kuutioksi. Löytyy eri väreissä. Valmistaja Areaware. Hinta 6 e, Room21.

 

2. Julistetaidetta seinälle

Folkloresta vaikutteita saanut keltainen päärynä piristää niin taaperon kuin isommankin lapsen huonetta. Toisaalta sopii hyvin myös muihin huoneisiin. Valmistaja Mini Empire. Hinta 35 e, Room21.

 

3. Lämmintä ja pehmeää

Pitkäkarvainen lampaantalja lämmittää vauvasta teini-ikäiseen ja toimii lattialla tai tuolin pehmikkeenä. Perinteisen valkoisen ja harmaan rinnalle on saatu uusia herkullisia värejä.  Hinta 139 e, Ellos .

 

4. Tahtoo oman teltan

Tikaun eettisesti valmistettu veikeä teltta ilahduttaa takuulla kaikkia leikki-ikäisiä. Mustavalkoinen kuviointi tuo virkistävää vaihtelua. Hinta 129 e, Tikau.

 

5. Eläimellistä menoa

Eläinaiheet eivät menetä viehätysvoimaansa. Ferm Livingin hauska tyyny sopii koristamaan lastenhuonetta niin sängyn kuin nojatuolinkin päällä. Hinta 34 e, Finnish Design Shop.

 

6. Liikkumisen iloa

Voimistelurenkaista on runsaasti iloa ja hyötyä koko perheelle. Käsityönä valmistetut renkaat on kestävästä koivuvanerista. Saatavilla puunvärisenä,valkoisena ja mustana. Hinta alkaen 69,90 e, Suomen Voimistelutuote.

 

7. May the Force be with you

Vannoutunut Star Wars fani ilahtuu pehmoisesta Darth Vaderista. Leluksi, unikaveriksi tai koristeeksi. Hinta 29,99 e, Anttila.

 

8. Tunnelmavaloa

Jo klassikoksi muodostunut söpö Pupu-valaisin toimii mainiosti univalona lastenhuoneessa. Päivisin se kaunistaa huonetta yöpöydällä tai kaapin päällä. Valmistaja Heico. Hinta 55 e, Sähkötalo.

 

9. Kultakala ja karhu naulakkoina

Hurmaavat koukut kantavat mm. laukut, takit ja on valmistettu 100%:sti reiluna käsityönä vanhoista puhelinjohtovaijerista.  Hinta 30 e, Mum’s.

 

10. Paikka aarteille

Tuote, joka kestää koko elämän ja jota voi helposti kasvattaa. Huoneen asukki voi säilöä tänne lelut, kirjat tai rakkaimmat aarteet. Valmistaja String. Hinta 135 e, Room21.