Kyllä meillä on joulu

Ota ilo irti kaikesta, mikä tuo sinulle mieleen joulun!

Tänä vuonna mulle ei ole tullut mitään hirveän suurta joulunlaittofiilistä. Se on ehkä näkynyt tääällä bloginkin puolella, sillä yksikään postaukseni ei ole ollut juurikaan kytköksissä jouluun tai sen fiilistelyyn.

 

Mutta kyllä se joulu meillekin tulee, vaikka tänä vuonna jostain syystä vähän hiljallee. Joulu alkaa olemaan mulla kyllä mielessä, mutta sisustuksellisesti se on näkynyt meillä vain pienen sypressin ja muutamien kynttilöiden muodossa. Meidän ikkunalta löytyy myös pieni lasipurkissa oleva joulukuusi. Siinä on meidän tämän vuotinen joulumme.

 

Ei ole tonttukuvioisia verhoja tai pöytäliinoja. Ei ole suurta määrää jouuvaloja tai kynttelikköjä. Ei ole joulukoristeita eikä joulunauhoja. Onneksi on kuitenkin lämpimät ajatukset ja lomailua odottava mieli. Onneksi on tärkeät ihmiset ja pieni joulun taika.

 

Kaupat sekä luonto ovat täynnä kaikkea kaunista, joten ottakaa ilo irti kaikesta mikä tuo teille mieleen joulun ja millä saatte kotiinne luotua joulutunnelmaa. Annan tänä vuonna muiden sisustaa joulukodit minunkin puolestani ja nautin vain uuden kotimme luonnollisesta kauneudesta.

 

Kyllä meilläkin on joulu.

Onko sinulle tärkeää sisustaa jouluna koti avian uuteen uskoon joulukoristeiden kanssa? Mikä tekee sinun joulustasi juuri sen täydellisen joulun?