Joulun odotusta ilmassa – inspiroidu neljästä eri tyylisestä joulusisustuksesta!

Joulu ei ole enää kaukana ja kaupungilla kierrellessä voi kauppojen näyteikkunoissa ja myymälöissä nähdä hienoja jouluasetelmia sekä joulutuotteita. Kodin joulusomistukseen ei paljon tarvita – muutamia raikkaita kukkia tai kasveja, koristeltu oksa, tunnelmallisia jouluvaloja, tuoksukynttilöitä, jouluaiheisia sisustustekstiilejä ja siinä se onkin! Tutustu ja inspiroidu seuraavista eri valmistajien näkemyksistä tähän joulusesonkiin.

Hemtexin joulu – mystinen metsä

Hemtexin vihreä joulu tuo mieleen mystisen sammalpeitteisen metsän. Luonnon yksityiskohdat näkyvät vihreän eri sävyissä sisustustekstiileissä ja kokonaisuuteen tuo hehkua kullan ja metallin sävyt sekä puhdas valkoinen.

 

H&M:n joulu – modernisti perinteinen
H&M:n joulu on raikas ja pelkistetty. Harmaita neutraaleja sävyjä piristävät valkoinen ja ajaton klassinen joulun väri – punainen. Juhlavaa kimallusta tuo hopean viileä sävy.

 

IKEAn joulu – pastellisävyistä suurkaupungin hehkua

IKEAn tämänvuotinen joulumallisto jakautuu kahteen tyyliryhmään, joista yksi edustaa pohjoista valoa viileissä pastellisävyissä. Perinteistä joulukuusta ei ehkä tarvitakaan ja kodin saa joulutunnelmaan leikkisillä tähtikuvioilla ja kiiltävillä koristeilla. Jollain tavallaan suurkaupunkimainen, eikä olekin?

 

Granitin joulu – aidosti maanläheinen

Granitin joulu viesti luonnonläheisyyttä korostaen maaterialin aitoutta värin ja kimaltavuuden sijasta. Se muistuttaa miten kaunis on kuusenoksa ihan sellaisenaan ja miten ylellisen tunnelman voi saavuttaa tavallisilla kynttilöillä. Musta väri ei ole ollenkaan synkkä – se sopii jopa joulutähdelle.