May the force be with you

Askartele Helin ohjeiden mukaisesti hauskat taulut, jotka ovat varmasti jokaisen Star Wars -fanin mieleen. 

 

Löysin Pinterestistä hauskan printattavan Star Wars -kuvasarjan. Kuvat ovat by Samantha -sivuston ilmaisesta osiosta, eli ladattavissa ilmaiseksi omaan käyttöön. Free printables -sivustoja, eli sivustoja, joissa on ilmaiseksi ladattavia ja printattavia kuvia löytyy netistä tosi paljon eri aiheista.

 

Clas Ohlsonilta löytyy hyvä valikoima peruskehyksiä. Melkeinpä paras valikoima kehyksiä nykyään. Kehystin tulostetut kuvat pieniin 10 x 15 cm kokoisiin metallikehyksiin. 

Kuuden taulun asettelu täydellisen suoraan asentoon on hieman vaativaa, varsinkin jos käyttää viivoittimena Aku Ankka -lehteä, kuten minä. Tämän sotilaallisempaa järjestystä en saanut ripustukseen tehtyä. Saa luvan kelvata meille. Kuuden kuvan sijaan voi laittaa myös kolmen sarjan ja vaihdella kolmikkoa välillä.

 

Taulujen kiinnitykseen on olemassa myös kiinnitysteippejä, jotka lupaavat isommankin taulun pysyvän jämäkästi seinällä. Ainakin näihin pienempiin teippikiinnitys on kätevä. Ei tarvitse tehdä näin paljon naulanreikiä seiniin.
Tästä me tykätään. Oikea Star Wars -fanin unelma.

Olkoon voima kanssasi :).

-Heli