Lepakkomiehen paluu

Helin DIY-vinkeillä saat loihdittua vanhasta Batman-naamarista oivan valaisimen lastenhuoneeseen. Katso alta tarkemmat ohjeet!

 

 

Lisäksi tarvitset seinävalaisimen, jota voi muokata niin, että se mahtuu naamarin sisään. Kirpputorilta löytynyt Ikean kukkavalaisin oli juuri sopivan kokoinen naamariin.

 

Aloita irrottamalla muovinen kukka valaisimesta. Sinulla on nyt seinävalaisimen pohja.

 

Leikkaa taustasta yläosa pois. Tarkista aina, että käytettynä ostetuissa valaisimissa on ehjät johdot. Kukkavalaisinta saa myös uutena Ikeasta. Vaihda kynttiläpolttimon tilalle lyhyempi pyöreä led-polttimo. Erityisesti lastenhuoneen valaisimissa on turvallisuuden vuoksi käytettävä kuumentumattomia led-polttimoita.

 

Leikkaa naamarista ripustuslenkki ja kuminauha pois. Liimaa naamari kiinni valaisimen reunassa oleviin tikkuihin. Varmista, että polttimo ei ole kosketuksessa naamariin.

 

Kiinnitä valaisin seinään taustassa olevasta kahdesta reiästä. Varmista, että valaisin on tukevasti kiinni seinässä. Kiinnitä myös johto seinään.

 

Liian pelottava yövalaisimeksi?  Lepakkomies huolehtii koko kaupungin turvallisuudesta :).

–        Heli

 

Kirjoituspöytä Alex ja kukkavalaisin Smila / Ikea, tuoli Artek, lepakkopankki ja pahvisalkku Olkkari, pikkuhahmot omaa rekvisiittaa.