Kirjainleikkiä

Tuo kirjaimia kotiisi! Tässä viisi helppoa tee-se-itse -ideaa eri materiaaleista ja eri tavoin toteutettuna.

Lukutoukka

Nämä kirjaimet on tehty vanhoista kirjoista. Tarvitset terävän veitsen (ja paljon kärsivällisyyttä). Muodosta kirjainten muoto leikkaamalla läpi kannen ja sivujen.

Nuolenpääkirjoitus

Tämä iso kirjain tulee kivasti ulos seinäpinnasta. Merkitse maalarinteipillä haluamasi muoto seinään ja naulaa seinään 11 naulaa kirjaimen jokaiseen kulmaan. Viritä metallivaijeria naulojen ympäri ja kierrä se niin moneen kertaan, että A-kirjain tulee selvästi esille. Vinkki! Mitä pidempiä nauloja käytät, sen enemmän syvyyttä saat kuvioon!

Käsikirjoitus

Tämä kaappi on saanut oman persoonallisen leimansa käsinkirjoitetusta tekstistä. Valitse runo, lainaus suosikkikirjastasi tai -kappaleestasi. Liitutussilla voi kirjoittaa tai piirtää melkein kaikille sileille pinnoille.

XXXL

Tämä näyttävä sisustuselementti on tehty 4 cm paksuista ja 20 cm syvistä hyllyistä, joille on silmämääräisesti aseteltu erilaisia ja eri kokoisia kirjaimia. Tässä on ainakin tarpeeksi tilaa esitellä koko koko kirjainkokoelma!

Kehtolaulu

Yksinkertainen pussilakana sopii täydellisesti romanttisen tekstin pohjaksi. Suurenna käsinkirjoitettu teksti kopiokoneella sopivaan kokoon ja leikkaa kirjaimet irti malleiksi. Käytä kirjaimia sabluunana tai maalaa kangasmaalilla vapaalla kädellä. Sabluunan kanssa kirjainten reunoihin saa huolitellumman muodon.