Keräilymaniaa

Helin taitavissa käsissä pahvirasiat saivat uudet päälliset lahjapaperista. Katso alta tarkemmat ohjeet!

Olen tullut keränneeksi valikoiman mustavalkoisia lahjapapereita. Nappaan kaupasta rullan mukaani, kun kivoja kuoseja sattuu vastaan. Päällystin viikonloppuna papereilla pieniä pahvirasioita. Valmiiksi päällystettyjä viehättäviä pahvirasioita saa aina välillä sisustusliikkeistäkin, mutta näistä tuli kyllä ihan superit.

 

Pahvisia rasioita saa askertelukaupoista. Välillä kotiin kertyy muitakin pieniä boxeja, jotka käyvät tarkoitukseen yhtä hyvin, kunhan pahvi vain on tarpeeksi jämäkkää ja kansi irtonainen.

 

Näin se tehdään:

Leikkaa paperista sopivan kokoinen pala sekä laatikolle, että kannelle. Mittaa paperia sen verran yli, että saat yläreunassa paperin taitettua rasian sisäpuolelle. Ohenna askarteluliimaa hieman vedellä. Näin se levittyy hyvin siveltimellä rasian pintaa. Levitä liimaa rasialle alue kerrallaan ja liimaa paperi kiinni. Silottele ilmakuplat huolellisesti. Rasioissa on kiva säilyttää kaikenlaisia pieniä aarteita, koruja tai kolikoita. Halutessasi kestävämmän pinnan, voit sivellä vesiliimaseosta myös paperin pintaan lakan tapaan.

 

 

–          Heli

 

P.S. Kahden isoimman boxin paperi on Papershopista, toiseksi pienimmän paperi on Clas Ohlsonin ja pienimmän Granitin.