Yövy matkalla erikoisissa tiloissa – loft-huoneisto New Yorkissa

Matkustaminen avartaa ja rikkoo miellyttävällä tavalla arkirutiinia. Sen lisäksi matkustaessa voi kokea mielenkiintoisia tiloja yöpymispaikkojen muodossa ja saada niistä sisustusinspiraatioita. Esimerkiksi paras kostean tilan lattiamateriaalilöytöni on peräisin Tampereen hostellista kuten myös suosikki huonetuoksu, joka raikasti ilmaa erään hotellin kylpyhuoneessa Berliinissä.

Matkalla on kiva haastaa itseään ja yöpyä tavanomaisten hotellien sijaan mielenkiintoisemmassa paikassa. Pidän kovasti kotihotelleista – ihmisten kodeista, joita he vuokraavat yösijoina vierailijoille. Jos etsit esimerkiksi New Yorkissa tavallisesta poikkeavaa yösijaa, on Classic Artist Loft Williamsburgissa hyvä löytö. Se sijaitsee New Yorkin Brooklynissä Williamsburgin kaupunginosassa. Huoneisto sijaitsee tunnetulla hippialueella ja sopii mainiosti pyöräilemiseen. Lähistö tarjoaa mukavia ruokapaikkoja, musiikki- sekä tanssiklubeja, gallerioita ynnä muuta.

 

Tilavassa loft-huoneistohotelli huoneessa on kahden hengen sänky ja upea näkymä Williamsburgin sillalle. Huoneisto näyttää juuri siltä mitä loftilta odottaa – korkeat verhottomat ikkunat, raakabetonilattia, putket näkyvissä ja sattumanvaraiset huonekalut. Keittiö tulvii aamuisin auringonvaloa ja sieltä löytyy kaikki tarvittavat varusteet kunnon kokkailuun. Telkkaria sieltä ei löydy – huoneisto isoine ikkunoineen on itse ruutu elämää sykkivään New Yorkiin.

 

Huoneistoon voi tuoda vierailijoita, joista huonevuokraan lisääntyy pieni lisä. Heitä varten löytyy ilmapatjat kuten myös liinavaatteet sekä pyyhkeet. Myös lemmikit ovat huoneistoon tervetulleita ja rakennuksessa asustelee pysyvästi yksi karvakuono itsekin. Kuulemma hän pysyy yleensä pois vierailijoiden tieltä, mutta asiakkaiden kannattaa kuitenkin varautua karvakamun ystävälliseen tervehdykseen.

 

Yhden yön hinta loftissa maksaa noin 90 €. Hinta vaihtelee hieman riippuen sesongista. Minimiaika huoneiston vuokraamiseksi on 3 vrk. Lisätietoa kyseisestä huoneistosta sekä kuvia löytyy täältä.