Yksityiskohdilla herkutteleva koti

Kaksio huokuu järjestystä ja romantiikkaa. Sisustuksen kauniit yksityiskohdat ja luonnonläheinen värimaailma ovat pienen kodin punainen lanka.

 

2000-luvun moderni kerrostalo ei paljasta vielä mitään. Suloinen Chihuahua toivottaa meidät tervetulleeksi terävällä haukullaan eteisessä. Linjakas koti huokuu vaaleaa romantiikkaa; maalaisromantiikkaa. Valkoisen ja tumman puun liitto on hiottu yhteen kehyksillä, peileillä, kristallivalaisimilla, kynttilöillä, lyhdyillä, pitsillä, silkkikukilla ja mielenkiintoisilla koriste-esineillä. Koristeelliset sisustuselementit ovat kuin herkkukarkkeja täytekakussa.

 

Kalusteet on aseteltu symmetrisesti, mutta tunnelma ei kuitenkaan ole jäykkä, vaan kodikas ja tällä hetkellä aika vauhdikas, kun Niila heittelee inisevää possua Chihulle. Tomera koira vahtii reviiriään ja seuraa mukana kierroksella.

 

Lasitettu parveke houkuttelee istumaan, kääriytymään huopaan ja ihailemaan edessä avautuvaa metsämaisemaa. Olen parveke-ihminen ja löydän oman paikkani rottinkisohvalta pitsityynyjen välistä.

[kuva id=57353 leveys=100 tasaus=keskitetty]

 

Jäämme odottamaan pimenevää iltaa. Kynttilänvalossa kodin romanttinen tunnelma puhkeaa kukkaan.