Visiitti Balmuirin showroomilla

Kuluneella viikolla avattiin Lauttasaareen Balmuirin showroom, joka oli muutaman päivän avoinna kaikille. Viikon päätteeksi ehdin napata kameran mukaan ja käydä tutustumassa liikkeeseen.

 

Balmuir on mielenkiintoinen kotimainen brändi. Muutaman vuoden aikana se on ehtinyt vakiinnuttaa jalansijan ylellisten tekstiili- ja sisustustuotteiden valmistajana. Korkealaatuisista materiaaleista tehdyt tuotteet täyttävät kaikki kansainvälisen luksusmerkin tunnusmerkit ja ensinäkemältä ei välttämättä arvaisi yrityksen olevan Suomesta kotoisin.

Klassisen kauniit ja tarkoin yksityiskohdin viimeistellyt sisustusesineet ja huonekalut ovat ajattomia ja sopivat monenlaiseen sisustustyyliin.

 

Ruukuissa ja viinicoolereissa on nahkasomisteet kuten myös tarjottimissa. Lasisissa kynttilänjaloissa, juomalaseissa ja karahveissa on kauniit muodot. Pallokynttilöitä löytyy useissa herkullisissa sävyissä. Näin keväällä pastelliset ovat erityisen houkuttelevat.

 

Tekstiilit ovat upottavan pehmeitä ja värit vaihtelevat neutraalin vaaleista hehkuviin ja voimakkaampiin sävyihin. Kattaukseen löytyy omat myös tekstiilit. Vuodevaatteiden , vilttien ja saalien lisäksi valikoimasta löytyy kaulahuiveja, pipoja ja kesähattuja.

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Heidi Puolitaival

Heidi Puolitaival

Mielessä persoonalliset kodit kotoa ja kauempaa. Etsin inspiraatiota oivaltavista ratkaisuista ja kauniista yksityiskohdista. Välillä väreillä ja välillä ilman. Tutustu myös Heidin LIKIdesign -blogiin!

Näytä kaikki