Vielä hetki joulutunnelmointia

Kiireettömiä päiviä, yhdessäoloa perheen ja ystävien kanssa, lukutuokioita hyvien kirjojen parissa, lautapelejä, ulkoilua ja suklaan syöntiä. Joulunpyhinä saa puuhailla monelaisista asioita joihin arkena ei ole aina aikaa. Vielä ehtii muutaman päivän myös nauttia joulun tuomista lisämausteista kodin sisustuksessa ennen kuin koristeet pakataan taas laatikoihin ja kannetaan ullakolle odottamaan seuraavaa vuotta.

Juuri ennen joulua löysin Formverkistä kultaisia kankaisia pusseja, joita voi käyttää myös kukkaruukkuna. Niitä lähti heti muutama mukaan ja valkoinen jouluhyasintti sai tänä vuonna uuden astian. New Yorkista kauan sitten ostettu pähkinänsärkijä ei taida kestää pähkinöiden kuoren rikkomista lainkaan, mutta se toimii erinomaisena joulukoristeena. Nenä on tosin ehtinyt jo jäädä jonnekin vuosien varrella.

 

Hopeiset peurat pääsevät joulunaikaan koristamaan ovenkahvoja. Joitakin vuosia sitten olin Amsterdamissa vierailemassa ystäväni luona ennen joulua ja nämä koristeet löytyivät siltä matkalta.

 

Vanhan liinavaatekaapin päälle pääsi tänä vuonna jouluruusu, kuminen pinkki maljakko sekä pipareita sisältävä vihreä päärynä. Sieltä koko perhe käy vuorotelleen salaa hakemassa herkkuja.

 

Leppoisia päiviä!

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Heidi Puolitaival

Heidi Puolitaival

Mielessä persoonalliset kodit kotoa ja kauempaa. Etsin inspiraatiota oivaltavista ratkaisuista ja kauniista yksityiskohdista. Välillä väreillä ja välillä ilman. Tutustu myös Heidin LIKIdesign -blogiin!

Näytä kaikki